Semen is good for everything

Att sperma är bra för hyn är ingen nyhet, men att äta sperma ska tydligen vara det bästa, hah.




Sperma innehåller faktist en hel rad olika ämnen som är väldigt bra för kroppen. Bland de mer ovanliga så finns t.ex epinephrine och serotonin. Dessa ämnen motverkar effektivt depression.
Testosteron finns också på ingredienslistan och är bra för muskel och skellettuppbyggnad för både män och kvinnor, men den förebygger även hjärtattacker och stroke.

Men de mest intressanta fördelarna är att kontakt med sperma enligt studier visar sig minska risken för bröstcancer med upp till 50%.
enligt den här studien så har kvinnor som använder sig av kondomer eller inte kommer i kontakt med sperma under samlag större risk än de som använder annan form av skydd såsom p-piller.
Studien undersökte sperma som kom i kontakt med vaginan, men egentligen så tas ämnen upp ännu bättre i magen, så effekten blir ännu bättre om man sväljer.

Men den största fördelen verkar vara att sväljanden förbereder och förbättrar kvinnans kropp för graviditeten. Graviditeten blir mer lyckad om kvinna sväljer då hon får i sig speciella celler från mannen som förbättrar kvinnans immunförsvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0