vi ska ha ett hemligt förhållande som två agenter i kriget

Jag får panik nu när kylan kommer och blir sådär oundviklig. Jag vill att oktober ska gå fort, sen när jag är färdigutbildad fortsätta resa, arbeta och leva mitt liv. Nu är det ganska värdelöst, det är skönt att vara ledig, men efter ett tag blir det tråkigt. Jag är liksom fast här nu, kan bara vänta på att tiden ska gå. Ska bli skönt att få plugga, gräva ner mig i plugg och gömma mig ifrån kylan..Ser fram emot Spanien i november och ev. Thailand i februari om jag är ledig då och hemma.

"Sofie, kom hem"
"jag kan inte åka tillbaks då blir jag kvar där för gott.."

Aldrig.




jag älskar våren.

dead and gone

känner mig sjuk idag, vaknade helt snorig och med värk i hela kroppen. Har ringt och bokat gyntid också, men måste vänta 3 veckor på min tid det suger, kanske kan gå till ungdomsmottagningen men det känns bara äckligt..
igår gick vi till o´connors och drack öl och lyssnade på musik, ionel var sexigare än nånsin nyrakad..MMMMMM




run away

Jag dricker för att sluta känna. Vill helst av allt ha en fet just nu. eller knapra några fina piller..

åhh känns som att jag inte är jag. vet inte varför jag känner mig så konstig. kan inte beskriva känslan heller. jag känner inte igen mig själv. vill bara bort och det är precis dit jag ska nu, BORT.



all I wanted was a simple kind of life

Imorse stängde jag av larmet och bestämde mig för att ta en sovmorgon. Har gått upp tidigt hela helgen + sovit skit lite så det behövdes verkligen. Mina planer för dagen var egentligen att åka till sthlm och shoppa, det får bli imorgon eller på onsdag istället. Nej, nu ser jag att det är tisdag idag. Det var ju söndag igår?! jag fattar inte ett skit. Inte bra att vara ledig så här länge...

Om jag pallar går jag ner här och shoppar lite, men brukar vanligtvis inte hitta något. Vill ha något nytt bara..



Jag är glad över en sak. Den här mannen som varit med i ett vad "inte raka sig förän sommaren" har lagt sig och tog upp rakapparaten igår och skägget är borta! fast inte allt.. det är sexigt med lite stubb, manligt.

bruises fade but the pain remains the same

Peka inte ditt finger mot psykiskt sjuka personer. Skratta inte åt galningar, prata inte bakom deras rygg. Det är det största misstaget folk i min omgivning gör, de säger en "vit" lögn eller gör något annat misstag som friska och "normala" människor inte tycker är no big deal. I min värld finns det inga "vita" lögner, och säger du att du ska göra något som du sen inte gör är du en jävla idiot i mina ögon. Bryt inte mina lagar, håll din gräns. Jag är en självisk jävel och jag behandlar inte folk som jag själv vill bli behandlad utan jag behandlar folk som de förtjänar att bli behandlade. Jag ställer jävligt höga krav på folk i min omgivning, men ställer de krav på mig ger jag de fingret. Svik mig inte. Jag citerar ett gammalt ex till mig " Om du gör fel kommer jag att slå dig och då kommer jag att hamna i fängelse" Alltså, gör inte fel, för jag kommer få skiten menade han. Problemet med mig är att jag inte ens själv kan kontrollera vad jag gör och jag har ingen aning om vad jag är kapabel till att göra.

Är besviken på mig själv, än en gång lät jag mina känslor ta över..mina aggressions utbrott har blivit värre och jag funderar på att ge vuxenpsyk en chans. tror det är mina sömntabletter som spökar, dom fuckar upp huvudet och gör att jag blir en helt annan människa. måste sluta droga. måste göra vettiga saker. haha...


narcotic

Nu är det bokat och klart. Den 24 november åker jag och ionel till Spanien och stannar till den 29. Vi ska bo i hans systers hus i Sevilla. Hon bor en timmes bilfärd ifrån portugal så jag hoppas på att få komma dit också. ska övertala ionel. iih då ska jag få prata spanska igen, har saknat det!

tog det lugnt igårkväll, såg film och åt godis. idag är jag trött kom inte i säng förän 6 imorse..vi var lite bizi med annat. Ska hoppa in i duschen nu milo kommer snart och vi ska ut i fina vädret


family day

Var hos min pappa idag och firade min syster, åt jättegod mat och tårta och tulade med mina fina syskon.




dede satt och sjöng i soffan


adam min fina bror



lovisa var glad och speedad



tulade



och lekte doktor


nu drar jag, ska tula ännumer..PUSS

drunken slob

fyfan...nu ska jag inte dricka på åtminstone 2 dagar. Enough is enough. Det blev saluhallen igår, för mycket vodka redbull..för mycket av allt och jag känner mig sjuk idag. näsan rinner och halsen värker. nu ska jag på kalas hos min syster som fyllde 3 i torsdags, måste köpa present också..

when i die fuck it i wanna go to hell

ryckte upp mig igår och tog mig ut trots min extrema bakfylla. Gick till tavernan och åt middag med min bästa. Drack vin, åt underbart god mat och snackade om allt. djupa konversationer till ren skit. me gusta.. Efter tavis blev det palermo och mängder med öl. Jag blev återigen full och knäpp. bakis ggr 2 idag...fy. ikväll ska jag vara med min man och hans vänner. får se vad vi hittar på..

Jag är trött på krogen. club fiesta är inte min grej riktigt, har nog aldrig varit. Jag tycker bättre om att sitta i någon skön bar och dricka öl. Det är så mycket jobbiga människor på krogen och det går inte att dansa heller för det är så mycket folk. Jag kanske låter som en kärring men det är min sanning. Jag behöver STORT UTRYMME när jag dansar, en scen för mig själv eller en stor jävla spot på golvet som är för mig. Jag HATAR att dansa omringad av mycket folk, svettiga människor som inte ens kan röra sig, blondiner som leker beyonce och killar som nyper i ens fett. Jag får panik. Jag vill bara ut. Andas. och det är alltid någon jävel som fiser. Krogen är bara rolig den sista halvtimmen innan dom stänger, när de flesta dragit och jag kan dansa i fred.

åhh jag vill ha pengar. give me money...vill inte dansa naken :(



imi place sa ma fut ca o nebuna ;)


I'm not a team player



you're really good at playing
but baby, I invented this game.


heeeeelp

Jag är fortfarande full. har svaga minnesbilder av gårdagen. jag minns vodka redbull..that's pretty much about it..sitter hos ionel nu, eller ligger död i soffan..han drog till jobbet nyss. är hungrig men orkar inte resa mig......orkar inte ens röka. måste duscha.

Har en resa att se fram emot nu när mörkret faller över oss. Det blir spanien i slutet av november och fira ionels 29årsdag, då är jag färdigutbildad och kan belöna mig själv med en skön semester..

ska försöka äta något, ser att det ligger mcdonalds skräp på golvet antar att det är från mig..ska göra något gott och sätta mig och kolla på rumänska nyheter

fuck me kill me rape me

i don't feel good




you make me happy

 


Go nuts

Vi är så lika att vi blir olika.

Jag vet inte vad jag ska göra av dagen. Gick upp 3 timmar tidigare än vanligt. Tror det blir solning, börjar bli blek som en riktig svenne och har de senaste dagarna testat brun utan sol. Ingen nivea skit jag har kört på estée lauder, shiseido, kanebo och till och med la prairie men BULLSHIT det funkar inte på mig!! + att man luktar skit av dom.

Så solning är ett måste idag. ringa och gratta min syster som blir 3 idag. känns som igår hon föddes..minns när pappa ringde och sa "Du har fått en lillasyster" "NEEEJ! JAG VILLE HA EN LILLEBROR!!!" Sen när jag fick se den här söta varelsen, med sina stora bruna ögon och små lockar i nacken. finns ingen sötare unge.. 

 
   

1. Lovisa 1 år
2. Lovisa 2 år 
3. Lovisa nästan 3 år 

Har lust att göra något galet kul ikväll, ringde min man som är lika på som alltid och uppfyller mina behov. Nu är jag i behov av tequila. Så ikväll är jag redo för en jävla massa alkohol och supa bort allt som gjort mig ledsen den senaste tiden. löning idag också..eller efter 12..


 

klister på ögonfransarna

För det känns som jag är spindeln
som alla barnen på dagiset
roade sig med
att dra av benen på.

sådär i smyg
så inga fröknar skulle se.

det finns ju så många spindlar
och spindlarna har så svårt
att visa smärta.

                                                    För det känns som
                                                    att jag är
                                                    den stolta
                                                    prästkragen
                                                    som fick offra mitt liv
                                                    för "älskar/älskar
                                                    inte?"

                                                    naken blev jag
                                                    lämnad på
                                                    marken.

                                                    alla mina vita blad
                                                    lämnade mig.
                                                    och den gula
                                                    knoppen ska snart
                                                    bli nedtrampad.
                          

                          För det känns som att jag är
                          en vilsen fågel i en bur.
                          Hemma, men ändå sådär
                          långt hemifrån.

                          och på mina kvitter-rop
                          får jag bara skrik om
                          att vara tyst tillbaka
                          för en fågel har så svårt att
                          få sin vilja igenom


                          För det känns som att jag
                          är en förlorad fjäril.
                          infångad för att tittas på,
                          av ett barns fumliga händer.
                          Instängd i en glasbubbla
                          med verkligheten utestängd.

För det känns som jag har
alldeles för mycket känslor
fångade
i en för alldeles för liten kropp


good people

Fick brev av mitt fadderbarn idag..Kan inte beskriva hur glad jag blir av att få veta att mina pengar hjälpt henne så himla mycket..Hon har växt, första bilden jag fick på henne var hon en jätteliten rädd flicka, nu fick jag en ny bild där hon ser jättestor ut, och hon ler och håller i sin barbie väska.

Nu har jag fått ionel också att vilja skaffa fadderbarn, men han vill ha massor, typ 10 st, han är en bra människa precis som jag. ska nog börja kämpa på heltid med att värva medlemmar till barnfonden. Har försökt ett tag nu med mina släktingar och vänner men alla är för lata för att ta tag i det...synd

Det blir en resa, definitivt till filippinerna snart..När jag börjar tjäna mer pengar ska jag skaffa fler ungar och så ska jag åka till alla och ge dom kakor och weed och lära dom om sex..

GÖR SKILLNAD, SKAFFA EN UNGE IDAG.

http://www.barnfonden.se/?gclid=CL6_-OLsh50CFVtB3god-WKpiA


I only smoke weed when I need to

trött. sliten. mensvärk. ont i min jävla arm.

bio med min underbara mamma ikväll, hon är min båge som skjuter mig framåt när jag bara vill lägga mig ner och dö.

vill börja äta p-piller, men det känns bara så fel..jag syndar redan tillräckligt. vill inte fucka upp min kropp..

mina tuttar har svällt upp och nu har jag inte längre någon behå som passar. Jag får låna min mammas, och då kanske jag ska säga också att min mamma har sillisar..feels good!



ska träffa min syster i helgen, PUSS


my jesus saved me from this slavery

 
Them say experience teaches wisdom, and over the past few years i've had just about every kind of experience..

drömmar om att flyga

Jag drömde bara flygdrömmar inatt, inte att jag flög själv med mina vingar utan att jag satt i ett flygplan. jag åkte fram och tillbaka mellan massor utav länder och varje flygresa höll vi på att stupa, krascha eller flyga in i ett annat plan. Senaste drömmen lyfte planet, när vi är halvvägs över molnen märker jag att planet har inget tak, inga väggar heller, och jag har inget bälte på mig. Jag håller i mig i säter framför och ber personen som sitter där(ett ex till millan) ringa piloten och säga att han måste vända för jag kommer flyga ut annars. Piloten skrattar och säger "håll käften"

Sen släpper jag taget och flyger ut i luften. Jag vaknar sekunden senare, svettig och livrädd.

Det ska betyda att man är lycklig om man drömmer om att flyga..vill inte vara såhär lycklig längre.

Anka

Jag vill inte påstå att Anna Anka är någon jättebra förebild, men fan vad jag håller med i mycket hon säger. Jag vill inte ha jämnställdhet, och det vill inte någon annan heller. Det kommer alltid finnas någon bitch som klagar på något. porr är kränkande för kvinnor, kvinnor får inte lika högt betalt som män, bröstcancer och bla bla bla. Man kan vända och vrida på allt och alla kan få rätt på sitt sätt. Porr är inte kränkande för kvinnor ett minsta dugg, btw. Jag kan fortsätta hela natten..  det måste vara något fel på mig men jag bara doesn't give a fuck i det här med att sverige ska bli jämnställt. Jag ser fram emot när jag gifter mig med min man, han kommer bli behandlad som en kung, och jag ska göra allt han ber om för det är min skyldighet som kvinna. Han kan köpa söta saker till mig tihi. Jag har alltid tyckt att mannen ska tjäna pengar och försörja sin familj, medan kvinnan ska ta hand om hemmet, barnen, hålla sig snygg och fräsch och uppskatta sin man, så länge han uppskattar henne.

Jag förstår inte de kvinnor som såfort de skaffar pojkvän skiter i att hålla sig fräsch och snygg. Det är lurendrejeri, precis som att köpa en fin klänning som efter några tvättar blir noppig och sitter fult. De här tjejerna tycker att nu när de har en kille behöver de inte vaxa sig längre, de slutar träna och äter onyttigt. Snart ser man dom i pösiga kläder utanför ikea med varmkorv i handen.

"I Sverige är det tillåtet att förfalla, bara man fångar en man. Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Många svenska män måste undra varför de gifte sig - och det är inte underligt att så många väljer att skilja sig."


Ett tips till alla flickvänner som glömt att vaxa sig de senaste veckorna, lagt på sig fett och slutat sminka sig.

* Ge din man massage, på kvällen, på morgonen. Sätt på dig en sexig dräkt när du ger honom massagen.
* Baka något åtminstone en gång i veckan, kakor eller tårta. Till honom förstås.
* Köp sexiga underkläder
* boka in dig på vaxning omedelbart, brasiliansk.
* noppa brynen och lägg en ansiktsmask. börja använd nattkräm och ögonkräm, lär dig hur du sminkar dig bäst.
* fråga din man om hans sexfantasier, hur sjuka de än är, ställ upp. bit ihop och gör det.
* köp träningskort och simkort
* skärp till dig



"Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."

-

Är det försent?

är jag redan för trasig för att kunna känna dedär banden till dig, för jag vill, jag vill så mycket. Jag vill kunna säga att jag älskar dig mer än allt annat, vara din flicka, gömma mig i dina stora händer när världen känns läskig.

Vill du sitta med mig i min garderob inatt? Jag kan berätta allt för dig, om mina mörka minnen, om hur det kändes för mig när du gick och vi kan kanske till och med skratta åt gamla tider.

Vem är du? kommer nog bli min första fråga..Du är främmande för mig.

Och jag skulle vilja ramla och skrapa upp mina knän, komma springandes till dig och se om du skulle plåstra om dom, eller om du skulle blunda för mina sår, klistra tejp över ögonen och säga "Det här är bara tillfälligt"

Eller om du vill, kan vi bara hålla handen en stund..

vi behöver inte prata, du kan vara tyst, du behöver inte låtsas om att du inte minns. Vi behöver inte ens titta på varandra, skammen kan vi dock inte gömma..den är synlig för dig och mig, men jag ska vara ärlig med dig, för varje dag känns det bättre. Och de säger att jag aldrig kommer glömma, men jag börjar sakta glömma din doft, din skjorta, ditt leende och armar.

det är märkligt att du är så nära men samtidigt så långt borta..vad hände med tiden egentligen.

Svara inte, säg inte att det kommer bli bra, le inte. ge mig bara din hand.




soulshine

Imorse när jag öppnade ögonen fick jag en stor röd ros. till frukost fick jag en kasse med massa goda saker, färskpressad juice, yoghurt, glutenfritt bröd och kakor som han varit och handlat innan jag vaknat. Han gör mig lika glad varje dag, han skämmer bort mig och behandlar mig som en drottning. Jag behöver bli lite omhändertagen, på alla sätt och vis.

Igår käkade vi lunch på salt, som än en gång bevisade hur mycket deras käk suger. Fick en FRYST pommes. mysigt dock att sitta på deras uteservering, vi hade sol också. Sen åkte vi och handlade mat på gby. Vi skulle laga middag, eller ionel lagade maten medan jag låg i soffan och käkade godis. kom över lite folk och drack palinka med oss, palinka är nog det bästa..ionels kompis som jobbar som sjukgymnast kom dit, jag lät honom känna lite på min nacke som var stel sa han, sen tar han ett hårt tag runt nacken och vrider till skithårt så det knakar högt och jag fattar ingenting. jag frågade vadfan han höll på med, då sa han att han var tvungen att vrida tillbaka den och jag inte ville bli sne, så jag lät honom köra en gång till. för i helvete. tycker inte om såna där överaskningar. men idag känns det skönt.

kom i säng sent, har inte kunnat somna förän 7.30 imorse, är trött nu..

har ont i min hals, börjar bli sjuk..ska se californication sen ta ett bad..

 


bajs

Jag kan inte sova. vi gick och la oss vid 5 någon gång, jag somnade till några minuter sen vaknade och var skit pigg. kanske beror på att jäveln bredvid mig snarkar som en jävla galning..seriöst, vad håller han på med? och alla ni som snarkar, vad fan är det för fel på er? Ni är fett jobbiga, finns nog inget mer irriterande ljud att lyssna på när man försöker sova. har sparkat, slagit, skrikit, nypit..INGET funkar! gick upp och satte mig i fönstret med en cigg och té..försöker slappna av men har en äcklig känsla i hela kroppen. kan inte få lugn, kan inte.

måste städa här idag. det ser åt helvete ut. mat överallt, godis överallt, glas överallt, skräp och snusk lite här och där, en stor blöt pöl i badrummet..

åhh vill kunna sova som en normal människa.


naughty cake

 

när jag fyller år får jag alltid samma tråkiga prinsesstårta. inga snoppar, inga rumpor...nästa födelsedag ska jag beställa en snuskig kaka till mig själv, och de jävlarna som inte gett mig de tidigare ska inte få smaka. torrbollar.

För du kommer alltid vara lite för ful för att leka vacker

så många armar som hållt om dig,
för löst,

för att någonsin kunna fånga upp dig.


du är dum, du vet inte att dom skrattar åt dig bakom din rygg.

och du förlåter
killar vi kallar idioter, som tog dig bara för att du var så jävla lätt, så jävla äcklig. 

du tror på deras ord och det är din svaghet, du tar ett förlåt som en ursäkt, till något, som du också vet, aldrig kommer gå att sudda ut.

lilla gumman, du vet..dom minns inte din lukt längre, din ögonfärg, din födelsedag och de fick aldrig veta att du skrev kärlekshistorier om dom.

för det finns
så många killar som viskat `jag älskar dig`

utan att mena det.

Han säger att du är vacker, söt, sexig.
i själva verket är du det fulaste han någonsin sett.



spank my butt and call me judy

extremt trött. fick håret fixat idag, skit snyggt. träffade sofia ett tag, köpte fettismat på hemköp. det är något fel på killarna i uppsala idag, mer fel än vanligt..har stött på många mysko typer.

"FAN VAD SNYGGA NI ÄR TJEJER" kommer en beng kille fram och säger precis när jag och sofia ska säga hejdå. Han följer mig en bra bit påväg hem och pratar HÖGT från andra sidan gatan "DU DU DU DÄR! DU ÄR SÅ SNYGG ATT JAG TROR JAG DÖTT OCH HAMNAT I HIMLEN. VART KOMMER DU IFRÅN? FAN MAN TROR JU ATT MAN ÄR I ETT SÅNT HÄR FANTASILAND MED FANTASITJEJER SOM DU...VÄNTA RÅÅÅ HAR DU KILLE?"

på bryggan kom en mysko kille fram och klappade sofia på huvudet. sen går han.

utanför ica går en man först in i mig sen säger han "du ser ut som den här tjejen i pussy cat dolls....fint hår"

utanför min port sitter en snubbe och röker en cigg, han fimpar ciggen på sin fot och småler för sig själv.

hjälp


nu ska jag äta sen ta en tuppis om jag ska orka ut ikväll. hittade en xanor...knark är gott. kanske kan somna lite av den, sen upp och fortsätta leva mitt störda liv.




totalt vänt på dygnet

och jag älskar det.



behöver semester. länge sen senast..

könshår på tvålen

I min familj är vi väldigt håriga. Vi får stopp i avloppet hela tiden för allt hår och vi konsumerar extremt mycket rakhyvlar.. Värst av allt är att vi är inte bara håriga jävlar, vi är riktigt snuskiga också. Vi brukar alltid raka våra fittor/kukar med en och samma rakhyvel och så brukar vissa av oss (daniel) ta tvålen som alla använder och gnida den runt sitt kön. Om man gör så efter att man precis har rakat sig gör det att det fastnar hår på tvålen och tvålen ser ut som en uppstoppad björn. Det är alltid jag som får "rengöra" tvålen efteråt, och det är äckligt, jag tycker inte om det. Det fastnar könshår under mina naglar och jag får hår över hela mig..



lips

Min överläpp är messed up. Igår på bowlingen började den svida jättemycket, precis mitt på. Jag fick svårt att stänga munnen för att den svullnade upp så mycket. Satt och doppade den i iskall öl men det hjälpte inte. Ionel blev sur för han trodde att jag kysst en annan kille som sen bitit mig i läppen, det var hans enda förklaring till svullnaden. Jag försökte lätta stämningen genom att skämta om att jag kysser så många killar att de är svårt att hålla koll. Det var dumt av mig. Nu är den fortfarande svullen, men inte lika som igår, och det svider inte längre heller. Ska sätta på tjockt med läppglans...

Det är skit bra. Jag som inte skulle spruta in restylane förän om 2 veckor, nu har jag fått gratis!


bakfull

Jag vaknade med värk i hela kroppen. vad fan har jag gjort. träffade ionel igår på bowlaget, drack några öl, bowlade lite men slutade när jag inte längre kunde hålla kloten. drog till oasia med tavernan boys och drack ännu mer öl, shottade fisherman och tequila. Killarna drar till stockholms nation och ionel är så full att han tror att vi ska åka till stockholm, han är redo att gå till tågstationen när jag stoppar honom. Gick till sthlms nation som precis skulle stänga, hann med en öl ändå. Jag var en av boysen, raggade brudar till efterfest och var allmänt dräggig. drog till firman, ännu mer öl, raggade på min mammas kompis, djupa fyllesnack. Klockan blir 3, vi är hungriga. vi går till max och beställer en massa mat och en jävla massa dipp. ionel försöker fixa en brud till oss, så raggar på tjejen i kassan som blir rädd, jag försökte också men hon va inte flata så hon blev så rädd att hon sprang därifrån. proppade i oss sen gick vi hem.

Ska ligga i soffan hela dagen och äta. Tack o hej



Vrem bani multi



jag är svag för balkan musik, den här brukar vi pumpa i bilen, rumänska..

volim tvoje telo

Jag har fyndat! jag är glad, så jävla glad! Jag älskar att shoppa, att hitta snygga saker till bra pris och jag älskar att komma hem efter en shoppingrunda när man är hungrig och trött och glad, jag köper alltid med mig mat hem och nu ska jag äta så min röv blir ännu större.

Jag kom hem med nya jeans, jeansleggins, stickad topp och en kjol..allt för 600..mamma är glad...

Efter maten ska jag ta ett varmt bad, lyssna på musik och fixa pedikyr. Ikväll blir det bowling med ionel och en jävla massa öl. Jag är på riktigt bra humör. Gick till kyrkan efter shoppingen och biktade mig lite, det behövdes så nu känner jag mig bättre. nu ska jag proppa i mig..

     


drömtydning

Inatt drömde jag om pengar, och jag såg sedlar vart jag än gick, tusenkronors sedlar. Det betyder:

PENGAR, sedlar:trevligt möte med kär vän.

Låter rätt så troligt eftersom jag ska träffa millan i helgen.


Nu ska jag ner och shoppa, om jag hittar något. Vill ha nya jeans, och nya toppar, fina saker...vill spendera mycket pengar..

en bra start på dagen

Vaknade halv11 av att en greta från någon blomaffär ringer. Vem ringer halv11? jag sover DÅ!

greta - Hej! jag heter greta och ringer från blablös blomsterhandel
sofie - mm..
greta - jag har lite grejer till dig!
sofie - mmm...
greta - vi har fått din address här, ******* **** ** stämmer det?
sofie - mmm...
greta - vad är din portkod?
sofie - mmmm...
greta - ska jag ringa lite senare?
sofie - mmm...
greta - hehehehehe
*klick*

Fick nyss min fina bukett, med en fin dikt "I Wish Dreams Were like Wishes, and Wishes Came True, Cause in My Dreams I'm Always with You"

tycker om när killar smörar för mig..




you've got me feelin like a child now

Jag vågar inte ge bort mig själv igen.
För mitt hjärta är fullt av fotspår, fotspår av fötter som aldrig borde satt sin fot där från första början. Men så länge jag kan sätta ett finger mot din haka, putta bort dig lite för att visa att jag fortfarande har kontrollen, då känns det bra. För det tog så lång tid att återhämta sig senast, det var för mycket för min lilla kropp att klara av.
Men på ett betryggande avstånd känns det bra, det känns bra när du tar mig i dina armar, försiktigt för du vet att jag är ömtålig, drar mig mot dig och andas i mitt hår. Det känns bra när jag ser dig i profil, dina fina drag, skäggstubben och fylliga läppar.
När du kommer körandes mitt i natten för att träffa mig, fäller bak sätet och säger "kom baby"
Sitta i ditt vardagsrum med ett glas rött i handen, lyssna på musik och luta mig tillbaka i din stora bekväma soffa, eller bara sitta i fönstret med en cigg mitt i natten medan du ligger och väntar på mig. Bara att få vara med dig.

Men inte för mycket, du vet att jag aldrig kommer vara flickan som ropade kärlek. Jag har fortfarande kontrollen och det gör mig lugn, fast tanken att tappa kontrollen med dig är inte för skrämmande, för jag vet att du vet att jag är ömtålig, du skulle nog kanske aldrig göra illa mig..

bara lite.


happy



Jag är världens lyckligaste tjej. Jag har världens bästa vänner, världens bästa familj och världens bästa man.
Jag sätter på gas gas och dansar i lägenheten.


Pride won't let me show it



Shit, I'm a man of pride, You don't do shit like that,
You don't just pick up and leave, and leave me sick like that,
You don't throw away what we had just like that,
I was just fuckin' them girls, I was gon get right back,
They say: "You can't turn a bad girl good,
But once a good girl's gone bad, She's gone forever
",
I mourn forever,
Shit, I gotta live with the fact I did you wrong forever.

DESIRE

Var i sthlm idag och handlade lite saker. Bland annat hittade jag en ny favoritbutik på drottninggatan, en sexbutik såklart. Köpte lite roliga piller..
Träffade radmilo som numer bor i huvudstaden, vi åt lunch på horhallen tills vi storknade..

När jag gick av tåget i uppsala märker jag att en man går bakom mig lite äckligt nära..Jag vänder mig om och ett stort leende möter mig. Jag fortsätter gå. han går fortare så att vi hamnar bredvid varandra och ler mot mig sådär creepy igen. "Fan vad vacker du är" säger han. pms som jag har svarar jag inte, tittar bara bitchigt på honom och fortsätter gå.."Vilka former..ajajaj...." Svenska gubbar ska inte hålla på sådär, det passar inte dom.. dom ska hålla käften, det är väl deras grej?




har tänkt på en sak. när man säger "black eyes" låter det som man lika gärna kunde ha sagt "black guys"
Igår frågade jag ionel vad han fantiserade om i sängen, han svarade "black eyes" jag trodde han sa black guys, men ville inte verka fördomsfull så log bara och svarade "okay...nice.."

trouble

Jag är glad. Men i trubbel..vad har jag ställt till med egentligen..det känns så jävla bra..har haft en långdag med I. Vi hann med en jävla massa skit. Vi har fikat, bowlat, varit sura förlorare (eller med förbannade att det just blev OAVGJORT på bowlingen, vad är oddsen för det liksom? precis samma poäng), åkt bil, druckit öl, åkt buss, handlat på lustgården, druckit cocktails, ätit en underbart GOD middag, rökt en jävla massa cigaretter, brottats *heh*, tulat, tulat och tulat..



hittade en rolig bild från när jag var 13 år. Jag var blond, jag lutar mig framåt med en kniv i handen. jag undrar om jag tyckte det var snyggt med sådär mycket utväxt..

her lips are red, from the anger in her soul

Jag ser mig själv som en ganska känslokall människa. Men det är fel, jag tror att jag är känslokall bara för att jag är egoistisk och har svårt att få känslor för andra människor. Men när jag väl öppnat mig för någon är jag sårbar precis som alla andra. Och jag hatar det, för när det sen händer något gör det så jävla ont. Det gör så ont att jag önskar att jag bara kunde vara ännu mer kall..Men jag antar att jag kommer bli det en vacker dag, totalt frusen.

Jag är 18 år, och har redan gått igenom mer än de flesta gamlingar. Och om några år är jag väl ännu mer fucked up, ännu mer känslokall. Eller inte, om några år kanske det är frid och fröjd för då är det över. Då har Gud satt gränsen över hur mycket jag ska få gå igenom.

Jag önskar jag hade någon, en person, en hund, en guldfisk eller en familjemedlem jag kunde dela med mig till. Någon jag litade på till 110 % och kunde berätta alla mina hemligheter för. Men det är omöjligt, jag vågar inte ens skriva mina hemligheter i min dagbok. Jag tänker aldrig på dem, de hälsar bara på i de stunder jag är så fucked att jag inte vet upp eller ner.

För jag förstår inte varför man ska älska när det gör ont. Jag förstår inte det roliga är med att öppna sig för någon som sen kommer vända dig ryggen. Jag har gått igenom min värsta smärta, och jag tänker inte låta mig själv hamna där en gång till. Jag är smartare än så, och inte i samma behov av kärlek som jag var då.

Mina tankar far inatt. Jag tänker på precis allting i en jävla soppa.

ångest. panik. känslosamma psykbryt. svart vit tänkande. gränslandet. seperationsångest. impulsivitet. piller. ge mig cigg. sönder trasig inifrån och ut. Jag kan inte komma loss mina fucking nät som håller fast mig och det är det värsta med min sjukdom, jag kan inte komma loss.

Det krävs så lite för att jag ska tappa taget, det krävs så lite, och när jag hamnar där igen finns det inget jag inte är kapabel till att göra. Jag gör allt för att komma loss..allt..Jag försöker fokusera, skriva, röka, andas in och ut men de kommer tillbaka till mig och hånler i mitt ansikte, rakt i mitt ansikte.
De kunde le bakom min rygg sådär som man gör när man skrattar åt någons fula klänning på stan, men de gör det i mitt ansikte så fucking respektlöst att jag får lust att riva sönder mig själv dra ut mitt inre, allt, jag vill krossa knäskålar mot deras pannor, skada, höra skriken, skratta tillbaka..Jag vill det.

Ibland vill jag vara den där lilla tjejen som inte visste vad människor var kapabla till. Jag vill sitta på min gunga, i tron om att mamma och pappa är lyckliga, och livet kommer alltid vara enkelt. Jag var 6 år när min barndom togs ifrån mig. Den där tjejen som inte visste hat, jag känner inte igen henne längre. Vi är samma person, vi har samma dna, men jag känner inte henne längre.. Det var då lek och skratt togs ifrån mina ögon och lämnade kvar två svarta brunnar.

Jag är inte stabil. Jag vill bli frisk.



"she is living on borrowed time
she's a beauty, the sweetest one alive
she's so ashamed, but she's not the one to blame
"

jag vill hem



Fick denna av erik, han är gullig :)

I love sundays

så tyst..så härligt..

Vaknade klockan 3 och var sliten och hungrig, erik och jag gick till mcdonalds och köpte massor med fet mat. It feels good to be sooo bad.. Gick hem till honom och såg film och snuskade oss framför teven med allt vi proppade i oss..erik är den perfekta grannen, det är alltid lika skönt att slappa hemma hos honom.




Jag borde lägga mig tidigt, men är ovan att gå och lägga mig före 5.. imorgon måste jag upp tidigt. Ionel har tagit ledigt från jobbet så vi ska ha en heldag med massa kul. han vill till fyrishov på dagen men de vill inte jag..blir nog inte så svårt att övertala honom annat, brukar inte ha problem med att få min vilja igenom ;) jag kan linda mig runt hans lillfinger.. på kvällen har vi bord på jay fu! mamma gillar..

Ska äta mer nu..mina tuttar växer som bara den..

Blä

Fy vad jag hatar dessa dagar. Tog mig ut vid 22 tiden och det var fullt med småungar utanför mitt hus och i hela stan. Alla är fulla, skitglada och kaxiga (vågar stå för sina åsikter och inte rädda för att skrika ut HÖGT vad de tycker och tänker). Alla skulle såklart till fjortis place nummer ett vid ån, oh dear god vad jag ångrar att jag satte min fot där, efter några minuter fick jag panik.
en fråga bara. uppsalabor ser kulturnatten som en anledning att dricka alkohol, varför måste man ha en anledning att dricka alkhol? Det är väl bara att dricka när man vill, och då kanske vi kan slippa dessa äckliga nätter, småtjejer som blir knullade i röven och idioter liggandes på gatorna och spy?

Fan, kan inte ens sätta mig och ta en drink vid ån längre. Är ju bara små skitungar där som såklart ALLA ska träffas och dricka billig alkohol och alla tycker de är SÅÅ coola för att de fått alkohol och ser fram emot nattens fjortis knull. Ser dessa små tolvåriga pojkar beställa in rosévin och småtjejer som är för fula för att komma in någon annan stans. oh my god..
Jag undrar exakt HUR många BARN som blir knullade just nu, i en buske eller i en skabbig soffa någonstans?

Svenskars syn på alkohol är inte normal, och definitivt inte hälsosam någonstans. Jag blir rädd.

Istället för att drägga på stan åkte jag och ionel hem till honom, drack vodka drinkar och såg på film. Jag älskar att ionel gillar tjejfilmer precis som jag gör, vi kollade på pretty woman och sweet november..efteråt fick jag en ordentlig massage, det behövde jag verkligen har haft ont i precis hela kroppen hela dagen. tog en taxi hem nyss, har lugnat sig på stan en aning, såg dock ett antal fyllon som låg och spydde längs vägen.

Jag är glad att dagen är över. Imorgon ska jag gå ut, det kommer vara lugnt på stan för alla är så jävla sönderknullade och trötta att de inte kommer orka röra sig ( SHIT JAG VA SÅÅ PACKAD PÅ KULTURNATTEN )

om jag verkar bitter och sur är det för att jag HATAR dessa dagar mer än någonting annat. Det suger att bo mitt i stan nu, hoppas alla fucking fula äckliga lantisar som bor utanför stan får rejält med hästkuk inatt att de inte orkar ta sig in hit på en bra jävla tag. Och hoppas jävligt många småbrudar/killar blir våldtagna och nersprutade och förnedrade och kanske inser hur jävla värdelösa dom är.

Godnatt


he pulled me in i was disgusted with myself



fan vad jag saknar Marmaris vissa dagar. Men samtidigt är jag livrädd för att åka tillbaka..

Loca

Gårdagen var galen. Kvällen började med att jag träffade ionel på tavernan och drack en öl, sen kom felix & jonathan och vi gick till nyöppnade Kalas som var riktigt bra, inte alls som people..vilken skillnad. Inte alls mycket småungar där heller som på bj, i like..ionel söp ner mig på tequila och öl och jag träffade på den skönaste personen i uppsala DANIC. han kom fram till mig "Hey you, I remember you from somewhere?!" "Yea..I am the naked girl.." "want some extacy?"
Efterfesten var sjuk och galen.. Klockan 8 imorse kom jag hemvinglandes på kungsgatan, stod utanför mcdonalds och flippade när de inte var öppet, svor och spottade..

my lucky skirt ;)

Nu har jag precis vaknat..underbart. Ringde mamma och sa med bäbisröst "jaaa ää hongrii", nu är hon påväg hem med chicken cashewnuts från thai village & en stor cocacola MMMMMM..älskar att bli behandlad som den primadonna jag faktiskt är, på dagen, på natten vill jag bli behandlad som den slyna jag faktiskt är hihi.


to the limit

Jag är inte mycket för regler, jag hatar regler, jag bryter dem och hamnar alltid i trubbel. Jag tror däremot på att man måste sätta en gräns som människa för sig själv. En gräns vad gäller allt. Vissa saker är inte ok, vissa saker är.. Och även en gräns för hur mycket man kan stå ut med som kompis, partner och familjemedlem.

När någon passerar min gräns, det kan vara allt från en kompis kysser mitt ex/familjemedlem, eller om en person berättar privata saker om mig för någon annan så sätter jag han/hon automatiskt på min mentala hatlista, fryser ut totalt. Min lista består av vissa personers namn som svikit mig på små och stora sätt. Jag vet inte om det räknas att bli sviken om man inte litade på personen fullt ut? men de passerade gränsen och jag sa stopp. 

Min mamma lärde mig att en person utan gränser kan inte må bra. En person som inte lärt sig vad som är ok och inte kommer inte långt. Man kan vinna lite på att vara en dålig människa, men i längden är det alltid de goda som segrar precis som i sagorna. De som varit ärliga mot sig själva och mot Gud, och inte missbrukat sin nästas förtroende.

när jag var lite berättade min farfar för mig om när hans kusin gick med i tyska armén. En dag i början av andra världskriget kom han hem bärandes ett hakkors på högerarmen. Aloisia rörde inte en min utan sa bara "Ut ur mitt hus, du är inte min son längre" Sen dess har ingen sett honom, det spelade ingen roll att han var deras kött och blod, han passerade gränsen.

Det är viktigt att veta..håll dig på din sida och gör rätt för dig.


spank me

Åh vad jag älskar att vara ledig. Min utbildning börjar inte förän om 4 veckor. Jag sover till 14 varje dag, och går och lägger mig efter 4 varje natt. Igår kom ionel och hämtade mig efter jobbet, vi åkte till gby centrum och handlade lite sen hem till honom och såg på två filmer, chillade & såklart drack alkohol. Slaver som vi båda är dricker vi gärna mycket, och starkt. Jag tror han är glad att han träffat en till slavisk som dricker som honom, alkohol behöver man, varje dag om man vill vara en riktig slav.

Igår körde vi på tequila, mmm. Han har en fet flaska med någon slags stark rumänsk sprit nu har jag glömt namnet. Det är skitstarkt, nästan 60 %..det är farligt..jag är ju lite försvenskad så jag aktar mig för den flaskan..den är så stor och läskig, livsfarlig..

Nu ska jag fortsätta packa upp lådor och städa, lite senare kommer Felix & Jonathan..Vi ska beställa pizza från svenssons och sen ut..ay mama


BARNA!!!


.



forgive me father for I have sinned...

fuckaaa

Jag är seg och på dåligt humör. tråkig dag. tvättar, ska packa upp alla flyttlådor..städa..lite senare ska jag gå och simma, sen till arlanda med ionel och plocka upp hans kompis, sen kanske vi blir bizii ikväll..

we'll see.. 

 

saknar xavi's fönster!!


drömtydning

KAFFE, dricka:skvaller och förtal.

TAL, själv hålla:en vanlig dröm som ofta kan övergå i en mardröm. Du står inför ett auditorium och väntas ta till orda. En känsla av vanmakt griper dig. Förklaringen kan vara att du känner osäkerhet i tillvaron och inte orkar med de förväntningar som ställs på dig, vare sig det gäller arbete eller känslor.


I drömmen skulle jag hålla tal för 50 000 åskådare i nou camp i barna.
"vad ska jag säga då?"
"Ähh, de löser sig..snacka om vad du gjort på semestern o så..de blir bra"


panik

skvaller och förtal är jag vad med. Jag är van att folk/kompisar blir avundsjuka på mig, grips av oförstånd och snackar lite skit för att känna sig bättre. tråkigt tycker jag, men jag vill inte vara hon som bryr sig.


eat my pussy!!

sitter och väntar på att mina jävla sovpiller ska börja värka..de funkar inte lika bra nu för tiden. Förut blev jag skit rolig när jag tog dom, flummig och skickade mysko sms till folk innan jag deckade.. Nu..nada..

tråkigt. vad ska man behöva knarka för att bli lite rolig..

i need to fucking sleep.

Insomnia




I only smoke weed when I need to, and I need to get some rest

where's the sex. I confess.


I burned a hole in the matress, yes it was me.
I plead guilty. and at the count of three i pull back the duvet.
Make my way to the refridgerater, one dry potata inside.
no lie, not even bread, jam, when the light above my head went bam.
I can't sleep, something's all over me, greasy, insomnia please release me.
and let me dream about making mad love on the heath.
Tearin' off tights with my teeth.
But there's no relief, i'm wide awake and i'm lonely.
Oh, if i could only get some sleep.
I can't get no sleep.

ARGHHHHH

AHHHH

jag hatar att man inte kan få mat hemskjutsad här. JAG HATAR att jag är så jävla sugen på en bigmac och pommes och coca cola när jag lovar mig själv att komma i form och äta nyttigt. Jag hatar att grönsaker smakar bajs och att jag skulle kunna tänka mig sätta på mig ett par mjukisar och springa ner till donken just nu..Jag skulle kunna ha en bigmac om 5 minuter om jag ville...........

SLUTA

ska gå och fixa en grönsakssoppa...




Det kommer inte gå bra för mig när jag åker tillbaka till Barna...Jag var där i en månad och åt på mcdonalds minst en gång om dagen. Mat är så fucking dyrt där i affärerna att jag faktiskt tjänade pengar på att äta på donken varje dag, hade varit skitfattig om jag lagade egen mat..+ att barcelonas mcdonalds gör sååå mkt godade käk än här i sverige. MMMMMMM saknar mina chicken mcnuggets, fet pommes och till efterrätt äpplen med chokladkräm.. efter att jag fått orgasm sov jag några timmar, sen vakna och va hungrig igen :)

bläbläbäää



Cause when I'm with him
I am thinking of you

what's wrong with you people?

Jag har svårt att förstå människor. Människor förstår inte mig. Vi är inte av samma ras, jag är en ovanlig blandras. Jag önskar jag kunde förstå mänskligheten bättre.

Människor lider av chronic disatisfaction. serious disease.

varför bryr jag mig. JO för jag blir trött på att inte förstå. För jag förstår verkligen inte.


självkänsla


sicko

Fick panik imorse när jag vaknade, Aloisia var inte i sängen. Sen såg jag att hon låg på golvet och gjorde yoga hihi. mamma säger att jag borde tvätta henne...men då kommer hon inte lukta smuts längre :( Vill att hon ska vara sådär skitig och dammig, mycket mysigare då...






Not without my baby bear..


drömtydning

Jag är så jävla intresserad av drömtydning. Funderar på att gå en kurs om ämnet. Jag minns alltid mina drömmar tydligt, och de brukar alltid stämma när jag kollar upp vad det betyder.

Inatt drömde jag att jag skulle åka hem från Barcelona. Jag packade och var jättestressad. Jag sprang. Jag glömde packa ner vissa saker som gjorde mig jättearg i drömmen. Innan jag åkte skulle jag ta min syster till hennes danslektion, jag bestämde mig för att vara med och vi alla dansade. Danslektionen höll till i en sal. 

kollade nyss upp drömmen. 

* möte eller sammanträde i en sal betyder att obehagligheter genom en äldre person väntar.
* delta i dans - en lycklig händelse väntar dig.
*
springa - ditt kärleksliv bereder dig inga bekymmer.

hellre obehagligheter av en äldre person än en yngre..


french night

Träffade Ionel igår, satt på tavernan och drack tokio ice tea (?) anyway, min nya favo drink...Molto bene! Träffade på ett gäng sköna fransmän som hängde med oss till terassen. Jag lärde dom svenska. "Rumpa" "Krama mig" och "Sug min kuk slyna" Stefan blev så till sig och skrek alla fula orden att personalen fick komma och säga åt honom. "Not that kind of language in here" 
Dom va så sköna. Fast inte brudarna, brudar brukar inte gilla mig om dom inte är bi/gay..men ingen brydde sig om dom ändå..


  
  
   

Nu ska jag ta ett skönt skumbad. Så skönt att vara ledig fram till oktober..Ikväll blir det ännu en crazy french night, jag saknar redan STEFAN den skönaste av dom alla..


Namntydning

Eva - bibliskt namn som betyder "liv".

Sofie - franskt namn som betyder "vishet"

Kristin -
latinskt namn som betyder "den kristna"

Till - A short form from Tillo and Tielo meaning "people, race."


slovakiskt ordspråk

"Det man inte kan hoppa över måste man krypa under"


the smaller the better

I kväll i Barcelona hade jag en liten klänning på mig. Min spanska vän frågade mig "Why do you always have such small clothes on?"

Sofie - Because, I love to make people turn their heads around when I pass by them. That is my motto "The smaller the better"


Wait..no...That is SO NOT my motto.....

tvångsmässigt beteende.

en läsare frågade om jag hade några tvångsmässiga beteenden. Här är vad jag kom på.


* Jag har ett basebollträ bredvid min säng så att jag ska kunna försvara mig om en fiende kommer, har en vass kniv i min skrivbordslåda så att jag ska kunna cutta fienden i ryggen efter att ha slagit honom medvetslös med mitt trä.

* Jag måste alltid ha sugrör när jag dricker något, helst av allt ska färgen på sugröret matcha färgen på drycken. Flippade ut för ett tag sen när jag drack cola och hade inte svarta sugrör hemma, var tvungen att ta ett GULT....

* Om jag mår illa och ska spy gör jag det väldigt planerat.
1 . Först fixar jag ett glas isvatten som jag ställer bredvid toaletten, som jag kan dricka efter jag kräkts.
2 . Ser till att toasitsen är ren eftersom jag ska ha mitt huvud där folk har bajsat och kissat.
3. sätter upp håret i en toffs, och om något hår sticker fram fixar jag det med en hårnål.
4. slutligen tar jag en tandborste och börjar borsta tänderna, sen kör jag upp tandborsten så långt in i halsen att jag får kvälningar. MEN inte för mycket dock, måste hinna spola av tandborsten innan jag kräks. Vissa gånger har jag kört upp den för långt och står där med spya i käften bara för att spola av min tandborste NOGGRANT..sen spyr jag klart.

* Jag måste alltid kolla under sängen, i garderoben och under skrivbordet efter fiender, spöken eller fula gubbar innan jag ska sova. Och om jag gör det i fel ordning måste jag göra om det från början.

* Jag gör alltid korstecken över bröstet innan jag ska sova, det är inget tvångsmässigt dock, bara något jag gör utan att tänka på det.


Penis shaped icecream

Jag googlade på "Dick icecream" "Cock icecream" "nasty icecream" och "porno icecream"




Och hittade denna bild.......love IT. När jag får ungar ska de få äta kuk glass, fittglass och tuttglass. De måste ju lära sig. Titta hur ungen njuter av sin snoppglass. Och tänk va hon kommer lära sig den rätta tekniken..

Rastlösheten är på besök

want to cut my hair..


Give me some pills

Börjar äntligen må bra. Kan stå på benen utan att ramla ihop, kan äta mat nu också. Kan till och med vara ute om nätterna. Min arm blir bättre för varje dag som går. SOM jag ska pilla när den är helt bra, på mig själv ...Har tryckt i mig mat och allt jag kommit åt och har lyckats gått upp de kilon jag förlorade när jag var sjuk. Det bästa är att det sätter sig på tuttar och rumpa också, precis där jag vill ha det. Ska fortsätta äta, mer...



 

På Svenssons taverna


     

träffade Simon för en catch up. Sen hem till Ionel, såg en fin lapp påväg hem.


Har varit vaken sen halv8, ätit apelsiner och bananer, druckit flera liter vatten. Nu ska jag bada skumbad med Aloisia (ska tvätta henne)


I've never been this nasty

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces


 

do you dare?

drömtydning

Inatt drömde jag att jag bakade en kaka..Det betyder

"Du hyser bara vänskapliga känslor för någon som vill ha ett förhållande med dig"

Tell me something I didn't know...




peppra mig med kulor



Förlåt mig för vad jag kommer göra härnäst.
Förlåt mig för jag minns inte.
Förlåt mig, jag kan inte sluta.

Sväljes med alkohol
andas ut, andas in
känn friheten ta över
och verkligheten passera.

Imorgon finns inte.
Det är nu eller aldrig.
Älskar du mig?

Ge mig mer


Boring fuck

Vill göra något coolt med mitt hår. Trött på att ha samma jävla frilla varje dag. Skulle vilja bleka det, men det är så jävla dåligt att jag verkligen inte borde. Fuck...Vill att det ska vara dubbelt så långt och tjock och fylligt med ljusa nyanser i som skiftar ååååååh åhh...




Den här bilden är tagen för ett år sen, idag har jag precis samma frilla.


Queen of my heart



Min mamma, min bästa vän, min trygghet.

me

I'm me.
There is nobody in the world who are like me.
Some like me. But no one is exactly like me.
Therefore, everything that comes from me just mine.
For it is only me who chooses what goes out from me.
I own everything that has to do with me:
my body and everything it does,
my soul and all its thoughts and ideas,
my eyes and all the images they see,
my feelings, whatever they are, anger, confusion, love,
disappointment, joy.
I own my mouth, and all the words that come out of it,
the polite, the fine or coarse, the correct or incorrect.
I own my vote, hard or soft,
and all my documents, everything I do,
whether I do it for others or for myself.
I own my fantasies, my dreams, my hopes
and my fears.
I own all my triumphs and successes,
all my failures and mistakes.
Since I own all of me I can be myself
very close.
I can love me and make friends with every part of me.
I can enable everything in me to work for what I
want and desire.
I know that there are sides of me that confuses me.
There are other pages that I do not even know,
but as long as I am friends with and love myself
I can courageously and hopefully look for ways to manage
what confuses.
I can find ways to learn more about myself.
How hard I look or sound
whatever I say or do
whatever I think and feel at a given moment
in time
is it me.

Dobrou noc

Kvällen har spenderats med my sexy spanish boyfriend Enrique ;) Nu ska jag försöka vila, har jätteont i magen. Ska lägga mig och tula med min älskling, min teddybear Aloisia..



I want you to always feel you're amazing..

Uppsala shopping sucks

Första dagen jag mår någorlunda ok. Gick ner och tröstshoppade, som jag alltid gör. Eller tröstshoppade & tröstshoppade, är inte spec ledsen, mer besviken på min jävla mage som krånglar så jävla mycket. Fyfan vad tråkiga affärer vi har i Uppsala! Kom hem med lite påsar ändå. Nya lårhöga stövlar, myspys halsduk (något jag älskar med hösten är halsdukar) & lite grejer till håret. 

   (klicka för större bild)

Jag älskar såna här sexiga stövlar, ska köpa på mig flera par till olika tillfällen hihi. Älskar hur slyniga de är.

 

you taste so sweet but I can't eat the same damn thing every day..


fuck

Ahh jag vet inte hur jag ska göra. Jag har ett möte i Barcelona den 16 september med en duktig fotograf som vill arbeta tillsammans med mig, jag vill träffa honom! Och nu måste jag tacka nej... hatar när man måste tacka nej till saker man verkligen vill göra.
Ikväll kommer min favorit till mig i alla fall, han ska få muntra upp mig.




play that funky music white boy

Idag tänker jag inte ligga inne som en död mask som jag gjort hela veckan. Jag måste se till att saker och till händer. Jag orkar inte vara sjuk längre. Så idag blir det shoppingrunda. Min smärta i magen har faktiskt lagt sig, och jag har inte spytt än. Har i försig inte ätit något idag heller. Men det är bra att jag bor mitt i stan, för om jag blir dålig kan jag vara hemma i sängen igen på 2 minuter.

På inköpslistan;

Nya hårprodukter (torrshampoo, värmeskydd osv)
Toppar
Slyniga fest outfits
Detoxdryck och annat nyttigt från hälsokosten
underkläder
halsduk
SKOR, sexiga lårhöga stövlar ;)



 

little white lie


I feel high

  

Har precis haft lite sexytime med mig själv i badkaret. Lagt ansiktssmask, skrubbat kroppen med saltskrubb. Jag mår bättre, faktiskt. Extra roligt att ta sexy leg pics också, tuttbilderna får ni inte se ;) 


I need food..

Jag har ingen aptit. Kan inte äta. Om jag får i mig något så spyr jag upp det. Jag mår inte bra :( Vill ha butifarra...
tycker så synd om mig själv. Har legat i soffan hela dagen och skrivit, men kan inte tänka klart när jag är hungrig så det blir bara konstigt.. Det som är bra är att jag gått ner 4 kilo på att inte ha käkat på en vecka. Mina kläder sitter bättre nu och jag är snyggare. Men spelar ju ingen roll eftersom jag ändå inte kan göra något, och mitt ansikte är helt fucking blekt och svullet. Mina tuttar gör jätteont.





Jag är hungrig!


Min bästa gåva

Precis som många andra poeter blir jag som mest kreativ när jag är mitt inne i en jobbig fas, jag finner orden, inspirationen och fingrarna blöder efter allt skrivande. Jag skriver som bara den, det är min bästa medicin.
Jag är överlycklig, jag undrade ett tag där vad som hänt med min inspiration.
I Barcelona var jag kreativ som bara den. Jag brukade ta med min skrivbok & en penna, gå ner till stranden, sätta mig på någon mysig undanskymd plats och tända en cigg, låta inspirationen flöda.
Jag skrev allt möjligt, dikter, korta & lite längre noveller.

Jag har i hela mitt liv fått höra att det är min bästa gåva, och att jag ska ta vara på den. Trots det vill jag inte jobba med att skriva, annat än skriva på fritiden och kanske ge ut böcker och noveller. 
 Ett stolt ögonblick var när jag gick i 9an och hade skrivit svenska nationella.
Jag valde att skriva om hemligt. Några veckor senare vill min svenska lärare prata med mig,
hon berättar inte bara att jag fått MVG, utan även att min uppsats var den bästa av 
alla svenska nationella uppsatser som skrevs av Uppsalas 9or det året.   
visste dock redan då att jag var grym ;)


För det är då jag är som lyckligast, när jag får skriva.
När jag får skriva fritt, vad jag vill, skriva ut känslorna, låta de svämma över.




Lägger bara ut enstaka dikter ibland i bloggen. Även när jag skriver saker som inte är självupplevda eller har med mitt liv att göra kan jag lägga ut det. Annars får ni köpa min självbiografi när den släpps ;)


hähähä



Min pappa är ganska rolig. Nu har han börjat med GI metoden och som ni ser går det lysande. Senaste jag hälsade på honom frågade han om han borde raka huvudet också. Snällt mot hans flickvän dock att han bryr sig så mycket om sitt utseende.

Förresten är jag inte alls avis på alla Maximilian's som åker till Vienna idag......


Dobrou Noc




Nu ska jag lägga mig i min fantastiskt sköna säng, se ett avsnitt vänner och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt och träffa min läkare. Hoppas han vet vad det är för fel på mig, doktorn säg snälla vad det är för fel på mig?


beslutsångest

Ibland förstår jag inte varför jag är så stressad med livet. Det har nyligen slagit mig att jag är vuxen, och att jag nu kan göra vad jag vill. Därför vill jag göra ALLT på så kort tid som möjligt. Åkte tillbaka till Barcelona, mina planer var att stanna for good och gå min bartender utbilning där osv. Var tvungen att åka hem pga att jag blev sjuk och pga andra privata saker. Nu stressar jag som bara den för att hitta bra flygbiljetter (utbildningen börjar 14 september), ny lägenhet eftersom jag förlorade den jag hade när jag åkte hem och jag stressar med att bli frisk så att jag kan dra någon gång. Jag stannade upp idag och frågade mig själv "Varför har jag så jävla bråttom?" Om jag nu inte hinner får jag gå utbildningen i Sverige, sen åka tillbaka...

Men den tanken suger, för jag ser ingen anledning att stanna i ett land man vantrivs i när man absolut inte måste? Åhh vad jag inte kan bestämma mig..

Jag är 18, jag skulle egentligen gått i skolan i ett år till om jag inte börjat ett år för tidigt. Jag har gott om tid på mig att resa och se världen, så jag måste sluta vara så jävla impulsiv. sluta ha så jävla bråttom.

Impulsiv är jättebra. FÖR impulsiv är livsfarligt. Det är precis det jag är, FÖR impulsiv..Jag tänker aldrig efter. Det var därför jag stack iväg till Turkiet och blev kär i en man som var dålig för mig, det var därför jag blekte håret blont och var tvungen att klippa av mer än hälften, det var därför jag gjorde alla de stygga saker jag gjort i mitt liv som jag senare fått ångra. Allt för att det verkade "kul och spännande" i stunden.

Jag behöver verkligen hjälp med det här! Det är inte kul!

Nu har jag två alternativ.

1. Hitta den bästa lägenheten i barcelona jag kan få tag på på mindre än 2 veckor, åka dit utan pengar och hoppas på att det löser sig där nere med jobb (i värsta fall ställa mig på la rambla och vifta coño), gå utbildningen med en sisådär fungerande arm.

2. Stanna hemma och ta det lugnt tills jag blir helt frisk i kropp och själ. Gå utbildningen i Sverige i oktober som är bättre än den i barcelona men dyrare. åka ner till barcelona efter utbildningen slutat, alltså november.

MEN...då måste jag stå ut med jävla fitt sverige i 2 månader till...men jag får däremot träffa mina nära och kära i 2 månader till innan jag åker ner...

jag har sån beslutsångest..

Jag vet vilket alternativ som är bäst för mig, men, jag brukar ju alltid göra det som är värst för mig, så varför göra annorlunda nu?

snacka om messed up brud jag är.

how to be a great fuck


* klä dig i slampiga underkläder
* prata snusk under akten, gärna på ett annat språk än svenska
* bli stammis här www.edenfantasys.com
* tyck inte att något är äckligt i sängen
* gör det din partner ber dig om och håll käften
* boka in dig på tantra kurs & lapdance/poledance kurs.
* vaxa dig regelbundet
* skämms inte över att berätta dina sjuka fantasier





supermom, superboring in bed?

Michelle Duggar efter att hon fött sin 17:e barn. Nu har hon

läste nyss om dundermorsan (?) som är gravid med sitt nittonde barn.

här är varför jag aldrig skulle skaffa 19 ungar:

1. jag skulle inte klara av att inte vara i centrum
2. skulle vara svårt att vara en primadonna med 19 ungar
3. skulle bli så jävla uttöjd efter att ha fött alla
4. skulle aldrig ha råd
5. skulle inte klara mig utan min sömn
6. jag vill inte bli en sån morsa, som bara snackar om bröstmjölk och leksaker, med 19 ungar är det nog svårt att prata om något annat.
7. jag skulle döda någon av ungarna efter något av mina utbrott
8. jag skulle hamna i fängelse efter att ha mördat ungen
9. mitt liv skulle bli sjukt trist.


listan kan göras lång. jag beundrar de kvinnor som klarar av ungar, och speciellt de som har mer än två..

empty inside


no fat chicks

Jag vill komma i form. Gå ner några kilon eller bara bli mer fit. Jag ska börja äta nyttigare, inga mer rostade mackor och nutella..Nu ska jag äta pasta, sallad & dricka vatten istället för coca cola. Ska börja simma mer och springa mer också.

MEN det är så jävla svårt.. vill ha en cigg. och en påse godis. och ett glas rosé, tack, nu!


Ska köpa en såndär skylt de brukar ha på bussar



och sätta på min vägg..kanske skulle hjälpa mig?

eller en sån här..




I'm into myself in a most precious way

I shut myself off from the world so I can draw the blinds
And I'll teach myself to fly
I love myself its not a sin
I cant control what's happenin
Cuz I jus discovered imagination's taken over
Another day without a lover
The more I come to understand the touch of my hand..


diary

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz youre the only one that I know wholl keep them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I know youll keep them, and this is what ive done

Ive been a bad, bad girl for so long
I dont know how to change, what went wrong?
Daddys little girl.. when he went away
What did it teach me? that love leaves

Ive been down every road you could go
I made some bad choices as you know
Seems I have the whole world cradled in my hands
But its just like me not to understand

I learned my lessons
I turned myself around
Ive got a guardian angel tattooed on my shoulder

Shes been watching over me




Ive been a bad, bad girl..


erotic mind



"Do you believe in love?" "I believe in lust"..

drömtydning

Inatt drömde jag att jag var på middagsbjudning, kollade upp vad det ska betyda:


Middag: Drömmer du att du äter middag ensam vid ett bord som är dukat för flera personer och att måltiden är mycket enkel kommer du att råka ut för vissa missräkningar som dock ska åtföljas av glädjescener. Är du gäst vid en middagsbjudning betyder det att någon är ute efter att lura dig och du bör söka den skyldige bland dina vänner. Håller någon av gästerna ett tal måste du se upp med falskt smicker för annars riskerar du att hamna på villovägar.


allt av de tre alternativen hände i drömmen, och nu är jag misstänksam. Jag tror dead serious på drömtydning då det alltid stämmer på mig. Vem fan är bitchen som försöker lura mig?


women belong in the kitchen


Jag är den ultimata kvinnan,
jag älskar att städa, laga mat, diska, göra fint...
så länge jag har en man att göra allt det för vill säga ;)
som kan köpa söta saker till mig.

I thought I knew you well..

I know who I am, but who are you?
Youre not looking like you used to
Youre from the other side of the mirror
So nothings looking quite as clear
Thank you for turning on the lights
Thank you, now youre the parasite
I didnt think you had it in you
And now youre looking like I used to..


sista sandkornet

Månen gråter över oss.
Blottade,
fingertoppar mot fingertoppar.
och andetagen i mitt ruffsiga hår.

Ensamma, förstörda.
Du äcklar mig.
Det du fick mig att göra,
det jag blev.

lögner där halvdrogade,
ensamma på marken.
lögner om en bättre framtid.
Jag spottar i förakt för dig,
för dina löften hjälpte mig
inte att resa mig upp.

Dina ord gjorde inte min tunga
mindre svart,
dina ord tog inte ut mig
från självdestruktiva bubblor.

Dina ord dödade bara det lilla hopp jag hade kvar.



fjärrkontroll in the ass



Får spel. kan inte få en läkartid förän torsdag.
lugn. andas.
jag hatar min läkare.
ska köra upp en fjärrkontroll i röven
nu är så jävla arg.


I've never had this taste in my mouth

sakta men säkert blir jag starkare. Jag försöker äta, duscha, sova..mår lite bättre. Har inte svimmat idag, men har spytt 2 ggr. Jag känner mig bara allmänt ledsen, och egentligen vet jag inte varför.

Jag har min mamma, hon är allt jag behöver. Hon köpte en ny säng till mig igår som jag fick lägga mig i och vila, hon har proppat i mig massa mat så att jag ska komma upp på benen igen, hon masserar mig, köper hem massa glass och bakar goda kakor. Hon pratar med mig, håller mig vid liv. Jag har aldrig mått så dåligt som jag mått de senaste dagarna. Jag trodde jag varit med om det värsta, men det här har varit värre. på ett helt annat sätt dock.
Jag flyger fram och tillbaka, hittar inte hem...

Jag känner mig besviken. Jag vet att man inte ska lita på mänskligheten, men jag vet inte, jag trodde väl kanske att det skulle bli annorlunda. Jag har tappat lusten till allting. Jag skriver inte alls lika mycket som jag annars gör, min inspiration är som bortblåst.

you came up with the breeze, on sunday morning..




getting lost in el ritmo he whispers te quiero, the quiero..

När jag berättar för folk att jag har extremt svårt att få känslor för en annan människa, att det är näst intill omöjligt tycker de att jag är konstig, eller så tror de att jag ljuger. Det förvånar mig hur mycket människor vill ha kärlek, och oavsett hur fucked over de blivit så tror de på kärleken.

Ibland önskar jag att jag var lika dan. Jag skulle också vilja vara som de där tjejerna som blir kära i en pojke, blir pirriga i magen när de får sms och tror att nu, nu är allt bra för nu tycker någon om mig.

Men jag kan inte. Det säger stopp i mig. Jag har en mur som inte låter någon komma förbi. Ingen får veta mina hemligheter, ingen. Många tror däremot att de kommit förbi muren, och att de kan smälta mitt isblock till hjärta men de har så fel. De tror att de känner mig, men jag manipulerar dem så att de ska sluta försöka.

Jag var inte alltid såhär. Men händelser skapar personligheter.

Mannen med de rosa pillrena ringde mig inatt. Jag kände inget annat än hat, rent hat för den här människan. Han förtjänar en kula i pannan. nu.




To open a new window you have to close another one




Bli en beach babe!!!

funderar på att rensa bland mina facebook vänner. 90% av mina facebook vänner är fan dumma i huvet. Trött på att se deras kommentarer, deras inlägg osv osv..vilka problem jag har..

Ska däremot öppna min veckorevym som kom i posten idag och lägga mig på något skönt ställe och läsa, ta reda på vad mina sexdrömmar säger om mig, hur jag får lika fin kropp som marie på framsidan och viktigast av allt, hur jag blir mindre svartsjuk på min pojkvän!!

Svennebananer. 
 


RSS 2.0