Semen is good for everything

Att sperma är bra för hyn är ingen nyhet, men att äta sperma ska tydligen vara det bästa, hah.




Sperma innehåller faktist en hel rad olika ämnen som är väldigt bra för kroppen. Bland de mer ovanliga så finns t.ex epinephrine och serotonin. Dessa ämnen motverkar effektivt depression.
Testosteron finns också på ingredienslistan och är bra för muskel och skellettuppbyggnad för både män och kvinnor, men den förebygger även hjärtattacker och stroke.

Men de mest intressanta fördelarna är att kontakt med sperma enligt studier visar sig minska risken för bröstcancer med upp till 50%.
enligt den här studien så har kvinnor som använder sig av kondomer eller inte kommer i kontakt med sperma under samlag större risk än de som använder annan form av skydd såsom p-piller.
Studien undersökte sperma som kom i kontakt med vaginan, men egentligen så tas ämnen upp ännu bättre i magen, så effekten blir ännu bättre om man sväljer.

Men den största fördelen verkar vara att sväljanden förbereder och förbättrar kvinnans kropp för graviditeten. Graviditeten blir mer lyckad om kvinna sväljer då hon får i sig speciella celler från mannen som förbättrar kvinnans immunförsvar.


don't die..

min ena dator har cancer..min äldsta dator och mest älskade. I alla dagar har hon funnits här för mig och spelat bra musik, visat mig filmer och tv-serier, hjälpt mig med allt. Jag gillar inte bärbara datorer så mycket, men jag antar att jag måste säga adjö till fettot snart och gå över till bärbara..vill inte..

boo, vet inte vad jag ska göra..Det är mitt fel också, jag kollar på för mycket porr.

 


Insomnia


jag kan många språk men inte många uttal

Jag är slut i huvudet. Idag i skolan blandade vi över 100 drinkar som vi 12 personer fick dela på, allt blev uppdrucket och alla var fulla och glada. Meningen var att vi skulle anteckna vilka vi tyckte om, vad de smakade osv men efter ett antal drinkar var allt lika gott. tydligen är jag väldigt lättpåverkad. efter 10 drinkar började jag mumla lite, min lärare sa "Sofie, du är lättpåverkad va?" "kanske lite hurså?" "nää de märks.." efter 50 drinkar började en snubbe i klassen göra narr av mina uttal på alla ingredienser. Jag uttalade tydligen allt fel, kanske var det spriten? efter 70 drinkar kom elle fram och frågade "Sofie, vet du hur man vet att man är full?" "nej hur?" "När man står stönar för sig själv som du gör nu" Oups.

Efter vi slutat gick vi fulla och glada till en skön pub där stor stark kostade 32 spänn, me gusta. satt där ett tag innan jag höll på att decka totalt av för lite sömn, mat och för mycket plugg, alkohol. åkte hem, chillade på tåget. några killar tog bilder på mig. vet inte om det var för att jag va snygg eller rolig? kanske både?

Har varit nere och handlat mat på thai village, köpt kakor och läsk och nu ska jag unna mig. Imorgon ska jag träna och plugga för på onsdag skriver jag slutprov. Då ska jag flaira för lärarna, freepoura, make a lot of drinks och skriva stort teoriprov. på torsdag är det avslutningsmiddag med öppen bar. kvällen är enligt ebs känd som "the night you never remember, but never forget" tydligen för alla elever brukar supa sig redlösa och inte komma därifrån.


fuck my life

Under min utbildningen är jag en dålig vän, flickvän & dotter. Jag har inte tid för någonting annat än plugga, äta, duscha och sova. Och det hinner jag inte ens med. Önskar jag kunde lägga mig och sova tidigt om kvällarna men måste sitta uppe och plugga tills midnatt sen upp klockan fem och köra igen.


Elsa

Idag var jag på spendrups bryggeri med skolan. vi fick lära oss hur man brygger öl och allt ointressant omkring det (verkar jag vara ensam om att tycka). Vi fick kolla på häftiga destillationspannor, det luktade skit äckligt. Så fick vi smaka på ölen innan den filtrerats och var alldeles varm, det smakade som bajs té. Det luktade skit i hela bryggeriet. det roliga var när vi fick provsmaka olika sorters öl, jag blev full efter 3 öl och satt och tänkte på Elsa och skrattade..

En dag ska jag berätta om Elsa.


.

I see you everywhere around
I hear your voice in every sound
and though I know that it just couldn't be
something responds in me

So I shout "Hey Princess, won't you come back home?"
and I whisper your name until the morning comes
"Hey Princess, you're the only one"



ville bara säga

till alla snorungar som har höst lov

ÄT BAJS :)


smutsiga dockansikte

Jag skulle vilja vara du när du tar sönder mig
Jag skulle vilja höra mina knäskålar krossas.
Jag vill se ner på mig, hånlé, skratta & spotta i förakt.

Jag vill vara du när jag blir nersparkad.
Jag vill också ta i av ilska, sparka hårt på den jag avskyr.
Jag vill vara du när du drar av mig håret, släpar mig
över golvet, ger mig en blick som säger

"smuts, du hör inte hemma här.."

Jag önskar jag var du när du leker med
resterna av min kropp, det som blev över,
det jag förlorade, det som aldrig riktigt var menat
till någonting annat än för dig.


fy fan du är smutsig hela tiden

Jag. hatar. att. plugga.

slitig dag idag, blev klockade i baren och det gick helt ok för min del. Kunde gått bättre, men jag har fortfarande svårt för att göra 6 drinkar på en gång..bokstavligen då, på en och samma gång. Fick vi göra en drink i taget skulle det vara skit lätt..har flairat idag också och har lärt mig grymma tricks. har ont i armar och ben.

Imorgon skriver jag prov i brandy, cognac och armagnac sen ska vi iväg till spendrups bryggeri och lära oss hur man gör öl och lära oss tappa öl på fat. Börjar klockan 8 imorgon bitti det betyder att jag ska gå upp 4.30, inte roligt.. slutar 4 så är hemma vid 6 tiden eftersom jag ska ta mig från bryggeriet in till stan igen. lång dag. jag kommer dö. skönt om jag kunde komma hem och decka i sängen då men nej, jag måste plugga röven av mig eftersom vi skriver feting stort ölprov dagen efter. PLEASE GOD jag mår fysiskt dåligt av såhär mycket plugg, varför VARFÖR skulle jag ge mig in i en intensivkurs för?!

fingrar är torra och fnasiga av att stå och blanda drinkar hela dagarna, ryggen värker av att stå upp och huvudet gör ont av allt tänkande. ge mig en fet nu fan....


öhh

Ers majestät Kralovska har tagit det lugnt hela helgen. Hon har tagit långa sköna bad, skrivit poesi och tagit hand om sig själv. Underbart. Igårkväll hade jag ionels lägenhet för mig själv igen och fick tid att plugga i lugn och ro. Pluggade så hårt tills jag deckade i soffan någongång vid 10 tiden, senare kom min man kom hem och väckte mig med en bukett rosor och chokladkakor. vi håller på och kollar biljetter till thailand i början på nästa år, det ska bli min födelsedags present, då kanske vi åker tillsammans med mamma och henke också. livet leker, eller? allt är mörkt och jag hatar att lida av vinterdepression. såna här roliga saker gör att det ser ljusare ut, om en månad är vi i spanien nu och där är det solsken må jag lova. det ska bli skönt. sol terapi för sofie.

Imorgon ska vi bli klockade i baren, jag är nervööös..nu är ionel här med min MAT!!


anger in her soul

det kanske märks i bloggen att jag är seriöst störd. Jag lider av grova humörsvängingar och är väl "känd" för mitt humör. Ena sekunden glad, ena sekunden rasande arg. Jag blir rädd för mig själv, i perioder blir det bättre och jag kan hantera min ilska men just nu är jag inne i en av de värsta perioderna någonsin. Glad, ledsen, arg, glad, arg, ledsen, galen, ledsen, arg.

glad - mitt liv är underbart! inget kan bli bättre nu INGET! Jag vill göra något GALET! SKRIK MED MIG!! SÄG ATT JAG ÄR EN FÅGEL, SÄG DET SÄG DET!!
ledsen - jag har feta vader. jag vill begå självmord nu för mitt liv går under pga mina feta vader.   
arg - Jag ska döda dig. Ja, precis. Du tog ett tuggummi av mig nu ska jag skjuta skallen av dig och du ska dö.

Aldrig någonstans mitt i mellan. AYUDA ME POR FAVOR!!

the good thing is att jag har fått utskrivet p piller som tydligen ska vara bra för såna som mig, hoppas det funkar. För det jag skrev ovan - det är en vanlig dag i månaden, ni vill inte veta hur det är under pms dagarna..

finns inte ord



du är ett spöke som tror du lever livet

Det är inte alls roligt att vara sjuk. Det är inte alls roligt att inte kunna sova. Det är inte kul när det är mörkt och kallt och grått. Det är inte kul att vara pissnödig hela tiden och pms på det. Det suger att vara ur form och känna sig allmänt äcklig och fet. jag hatar att jag är så jävla lat. Jag bara sitter och röker och dricker och åker taxi och slänger bort mitt liv. vad fan hände?

Jag borde fan inte vara här. Det är inte värt att må såhär dåligt. Imorse när jag vaknade var jag blå runt ögonen. Jag såg sönderslagen ut med sönderspruckna läppar. Jag orkar inte ta tag i det. Jag får inte kraft.

Vill bara sticka, men samtidigt bara lägga mig ner i sängen och inte kliva upp igen.


 


det är försent för att rädda min prinssesa

jag saknar min man. jag saknar hans lägenhet, hans mysiga stora säng och hans fönster. Jag ska ta ett bad nu och raka benen, smörja med bus och noppa ögonbryn och annat nödvändigt. göra mig sexig helt enkelt. för jag ska sexa sönder honom. jag har saknat honom så!




peppra mig med kulor

Jag har en jävligt dålig dag. Allt går fel. Precis allt.

Jag vill sätta mig ner i någon skön soffa och knarka riktigt jävla mycket tills jag blir så hög att jag inte vet vad jag heter..förstå hur skönt det skulle va!

FUCK mitt liv idag allt allt ALLT är åt helvete! 

 

mitt hår är fuckd up också som pricken över i:et. Jag sitter och kollar på gamla bilder där jag hade fint hår, som en gammal kärring som ser över sina dagar som ung och vacker. Det var bättre tider då! I barna med fint hår!!





jag vill pissa

det är inte kul att ha urinvägsinfektion. Jag är kissnödig hela tiden och det gör ont som fan. febern är borta iaf så idag ska jag till skolan, skönt. Jag ska skriva prov i whisky och jobba stenhårt med att lära mig allt jag missat de dagarna jag va borta. Efter skolan ska jag leta present till adam sen hem och soooova för imorgon ska jag upp och vara med i min brors dop, japp jag ska stå där på altaret med ett stort guldkors hahahh.. på riktigt.

GAARHR AAAAAAAAAAAH JAG VILL KISSAAAAAA!!!

I wish i were a robot

En sak jag inte gillar med mig själv, inte just nu i alla fall. Jag kan inte plugga som en normal människa. jag kan inte lära mig tråkiga saker som en robot. Jag kan inte! När jag sitter där och läser om vilket årtal en viss whiskysort skapades lyfter jag från stolen, jag flyger upp ut ur min kropp, ser ner på mig själv och frågar mig "NÄR FAN SKA DU HA NYTTA AV ATT VETA DET HÄR? DU BRYR DIG INTE!!!!"

Jag kan bara lära mig saker jag vill lära mig. Det var därför jag aldrig gick i skolan och när jag väl var där satt och lyssnade på musik eller gjorde annat. För jag brydde mig inte om någon gammal svensk författares liv, jag brydde mig inte om hur man skulle räkna med x och z och jag gav blanka fan i vem som uppfann glödlampan. Spelade ingen roll hur många möten jag fick gå på där de försökte inbilla mig att jag behöver lära mig för att få ett bra jobb i framtiden. Vad fan vet dom om vad jag vill göra med mitt liv? Och vem fan har sagt att man gör smartare val i livet för att man får bra betyg? Vissa människor är ju redan så fucked up att det spelar ingen roll. Låt mig själv bestämma vad som är viktigt i mitt liv, tack. För det är jag som ska leva det, det är jag som ska leva med mig själv varje dag. Ett jobb är inte ens liv, ett jobb är något man gör för att tjäna pengar. Pengar förstör människor. Pengar är värre än knark. Människor gör vad som helst för pengar. Det är äckligt.

Jag fick IG i de flesta av ämnena i grundskolan/gymnasiet

förutom engelska där jag fick VG för att de gånger jag väl var där gjorde jag ett grymt jobb. Varför? Jo för jag ville lära mig engelska och jag är grym på engelska.
Jag fick VG i psykologi också, det tyckte jag var intressant så jag lyssnade, lärde mig och skrev en kick ass uppsats som gjorde sitt.
och såklart fick jag ett VG i svenska eftersom jag har fått gåvan att kunna skriva, bättre än de flesta. Gick nog på 10 svenska lektioner under ett läsår, men det var uppgifterna jag lämnade in som gjorde att jag fick så fint slutbetyg.

sen så, nada. Alla var så förväntansfulla att få sina betyg när de tog studenten, jag hämtade inte ens mitt betyg. Det finns kvar någonstans i skolan. För mig betyder sånt inte ett skit.

Men jag erkänner, ibland kan det vara bra att vara en såndär som kan sitta och plugga in massa tråkig onödig information bara för att. Jag önskar jag kunde det, men intresserar det mig inte säger det stopp. Imorgon har jag ett prov i whiskyns historia. I don't give a fuck. Och det gör mig arg för det är inget man behöver kunna för att vara en bra bartender eller för att få jobb. Har aldrig hört någon säga "Gå till den där baren! Det är jättebra där, drinkarna smakar skit men bartendern vet vilket årtal christopher columbus introducerade sockerrören på de karibiska öarna!" Bullshit..varför inte fokusera på de viktigaste bitarna istället? Jag vill bli så bra som möjligt.

Jag vägrar lära mig sånhär tråkig skit! nu ska jag plugga drinkarna istället och så kommer jag skriva ett snyggt IG imorgon. AHH jag blir tokig!

I refuse to be sick any longer

Sådär ja, nu har jag varit hemma sjuk från min utbildning i 3 dagar. Min utbildning kostar 700 kr per dagen, det kan vi då räkna ut blir 2100 kr som sofie slängt i sjön!! skööööönt!!!

Är bättre idag, tack o lov. Äter apelsiner, dricker tranbärsjuice och té, tar långa bad och pluggar. Jag kan för tillfället 45 drinkar utantill och allt om whiskey, vodka, likörer, gin, rom, bitters, tequila/mescal och cognac! hubba hubba nu jävlar.

imorgon ska jag till skolan och catcha up allt jag missat. ska få droppkorkar av ionel så att jag kan träna hemma på bouncen som blir bättre för varje dag. På måndag ska lärarna klocka oss när vi blandar drinkar..på tisdag ska vi till spendrups bryggeri och lära oss hur man brygger öl.

Bitchen från barcelona har fortfarande inte fixat pengarna. Nu har min pappa lagt sig i och skrämt skiten ur henne så de lär komma vilken dag som helst.. Hon fick sig en jävla spark i röven och satte igång att samarbeta när hon fick veta att han var bankdirektör på nordea, bitch. don't mess with me.


David Duchovny

 

Hank Moody är ett bra exempel på att killar med rätt attityd kan få vilka tjejer de vill i säng. Han är inte direkt snygg, men hans personlighet gör honom sexig. Jag har sett david duchovny i andra roller där jag tyckt han varit as ful och skabbig där han spelade mesiga typer. Men i rollen som hank, ouw.. han är rysk jude, fyller 50 nästa år och jag skulle nog inte banga om jag fick chansen, eller vad säger jag, om Hank fick chansen ;)

en flaska laxeringsmedel tack

Jag har så ont i min hals. Jag har testat allt känns det som och inget hjälper. Det är tråkigt att vara hemma, inget plugg får jag gjort heller för det är omöjligt att koncentrera sig med den här smärtan i hals, huvud och fitta. Yes, jag var på gyn idag och fick reda på att jag har urinvägsinfektion, en jobbig sådan.

Varför har jag alltid så dålig timing? Blir alltid sjuk när jag inte ska!!! utbildningen i barcelona fick jag skippa för jag hade en trasig arm, nu har jag väntat i månader på den här utbildningen och precis kommit igång när jag åker på en jävla killer förkylning..men det är lugnt, jag kommer klara det ändå. Jag är trots allt ingen eriksson, söderberg eller så..krigare är vad jag är.

imorgon ska jag plugga mycket. har för tillfället 40 drinkar i skallen som jag kan säga att jag kan dvs jag kan rabbla recepten, glas, procedur och garnering under 10 sekunder och kan ta en beställning på flera utav drinkarna och lägga märke till gemensamma nämnare, inte blanda ihop dom och så, ja, dom sitter helt enkelt. har jobb på gång också, everything is good.

har kommit in i någon slags vinterdepression som jag alltid gör den här tiden om året..i hate it..men om fyra veckor drar jag och min man till spaniens varmaste ort sevilla på semester. det kommer bli grymt, saknar spanien såååå....



nu är det dags för millan att komma hem.
saknar att dra henne i stortån när hon sover.


hej

Vilken jävla morgon. Vaknade med feber, helt död men bestämd på att dra till skolan ändå. Ionel som är min räddare i nöden skjutsade mig till sthlm. Jag sover,snorar,gråter,gnyr och gnäller hela vägen och när vi är framme känner han på min panna som är kokhet. "Du har feber och är sjuk, jag tänker inte låta dig gå in nu åker vi hem och du ska ligga i sängen" jaha, bara att åka tillbaka hela vägen till uppsala. Det tar lång tid, speciellt på morgonen när alla ska till jobbet. Vi drog till gby centrum och köpte lite piller till sjuka mig och sen hem igen. Var hemma kl 11, vi åkte 7.30 imorse.

O N Ö D I G T eller vad..

my heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with

Jag blir deppig av att vara sjuk, av det trista kalla vädret och av att jag har pms för tillfället. Seriöst det var länge sen jag mådde såhär dåligt jag är näst intill självmordsbelägen. Jag vill inte sova, jag vill inte vara vaken, jag vill ingenting bara bli frisk och vara glad igen. Imorgon ska jag till gynekologen och få recept på p-piller hoppas verkligen inte att de funkar lika dåligt som när jag åt dom när jag va yngre. Då blev jag ett jävla aggressivt adhd barn. Jag hoppas dom kanske kan hjälpa mina humörsvängningar, i wish..


fryser som en hora

febern har lagt sig men halsen är värre. Det rinner i min näsa så jag måste snyta mig hela tiden. I blame sweden for this shit.. det här skulle inte hänt om det inte vore för er äckliga snoriga svin influense cp skadade horungar. kan inte fatta hur ARGHH jag är!! kan man vara såhär arg?

ge mig knark.



typ sådär borta skulle jag vilja va..på en annan plats i världen, någon annan stans.
jag vill rymma.


EAT MY PUSSY!!

Jävla skit!! är så jävla arg och trött och förbannad nu.
har feber, urinvägsinfektion och nackspärr
JÄVLA HORA!



dame chupitos y culos

jag vaknade med världens halsont och täppt näsa. Varför? jag har inte tid att bli sjuk nu..mår illa också boo..
för att ionel ska slippa ringa och väcka mig varje morgon gjorde vi ett ljudklipp när han säger "wake up BITCH!" och satte den som alarm signal, funkade bra jag var uppe ur sängen på 2 sekunder. idag har vi ett stort prov i likörer och bitters, jag måste plugga på tåget.

ah fyfan för sverige det är såå oskönt att gå till tåget när det är kolsvart ute..



HAHA saknar att sitta på opium i någon liten klänning, aspackad och knäppa bilder man då tyckte va skit snygga. gå ner till stranden och röka haschish porfavor med några sexy papi chulos sen korra hemåt i en timme på morgonkvisten hög full naken och longing for culos comida cama casa chupitos chicos osv..

I'm sleeping with him



SEXY ASS MOTHERFUCKER!!


i don't deserve this but neither do you

jag förtjänar inte allt gott i mitt liv. Jag förtjänar inte att vara såhär lycklig. Jag kan inte be om mer just nu..

Gud som vet att jag är en stygg flicka och gör stygga saker, han ser till att jag har det bra? Jag måste verkligen vara något speciellt..jesus loves me and that is the bottom line.


if i were a dude i'd tell y'all to suck my dick

åh fyfan vad skönt det var att sova ut igår, sov till 3 aah... underbart. utvilad tog jag en lång skön dusch, tog hand om min kropp dvs smörja in mig med all dyr skit jag kan hitta i badrumsskåpet, gnugga kinderna med 24 karats guld droppar, lägga rysk kaviar mask, manikyr & pedikyr, noppa ögonbryn och fräschare än nånsin tog jag på mig mjukisdräkten och tog bussen till ionels lägenhet och påbörjade pluggandet. gick ner till gby centrum och köpte middag, övade flair och pluggade in drinkarna.

Det är svårt att få alla drinkar att sitta. Man ska inte bara kunna recepten med exakta cl mått, man ska kunna vilket glas det ska vara, vilken garnityr och så hur drinken ska blandas (skakas, mixas, byggas med/utan is) osv och man ska kunna allt det utantill under 10 sekunder, annars kan man inte säga att man kan en drink.
Tänk er då stå i en bar, få en beställning på 6 drinkar. Du ska jobba med båda händerna samtidigt, lägga märke till gemensamma nämnare för att spara tid, bounca med flaskan mellan drinkarna och hålla koll på allting. not a piece of cake my friend.

men jag blir bättre, jag ska bli bäst, det här är mitt mål. Jag ska vinna SM i flairing en vacker dag..för trots att det är svårt är det såå jävla kul!

igårkväll övade jag och övade tills huvudet dunkade. satt i 5 timmar och höll på, sen kom ionel hem från jobbet och tulade med mig. Det behövdes. min fina balkan pojke. vi satt uppe till 5 inatt, drog till donken och käkade, brottades och kolla film. imorse vaknade jag av att ionel låg och gjorde sexljud i sömnen som han alltid gör, ska filma honom någon gång.

ska ta en dusch nu, käka och sen kommer pappa och hämtar mig. ska få träffa mina efterlängtade syskon idag. sen plugga ännu mer, imorgon är det skola igen btw om man googlar på "sveriges bästa bartender" kommer en video med min huvudlärare upp! känns ju ganska bra att bli upplärd av honom ;)






mmmmm mami

idag i skolan råkade jag höra en kille som pratade med sin mamma i telefon och sen när han skulle lägga på sa han "hejdå mami" jag kunde inte låta bli att starta skratta skithögt.
tycker det är roligt när folk kallar sina föräldrar för "mami"och "papi"
så säger dom till varann i porrfilmerna mmm yes papi oh yeah mami..tänker bara på snusk när jag hör det. han skulle lika gärna kunna sagt "hejdå sexy biatch" ahahh



FRIDAY

en vecka avklarad. har lärt mig riktigt mycket och ser fram emot resten utav veckorna, men mest ser jag fram emot att få sova tills jag vaknar imorgon. Inget alarm, avstängd mobil..så jävla skönt, man uppskattar det mer när man gått upp kl 5 hela veckan. Jag är glad för det går bra och jag får en kick av all press som ligger på mig nu, måste klara detta.

ska få tula och lukta på min favorit inatt. är lycklig.


costume makes the clown

Jag har massa sidor att läsa till imorgon, men istället för att plugga lät jag min man bjuda mig på middag..bad girl. Ska försöka läsa lite om jag inte lyckas svimma. Är död. Idag i skolan fick vi flaira, hade hur kul som helst.

Jag blir inte äldre, jag blir bara bättre.

Skolan är rolig, har träffat mycket trevliga människor och har grymt duktiga lärare. VM mästare och allt som de är..mycket press men det är bra, jag valde ju inte att gå på europas mest seriösa barskola för att chilla. Efter skolan gick jag och några gals från skolan och fikade på ett mysigt fik vete katten, tog tåget hem för att duscha och byta om sen kom ionel och hämtade mig. fick ett jättefin shaker av honom som han köpt idag tihi så nu kan jag öva hemma.

nu ska jag sova. kan sova en timme extra imorgon för min sex slav ska skjutsa mig till skolan, lyx.



Jag saknar sommaren, kunna sitta i ett fönster och röka utan att frysa röven av sig. Nu kan jag inte det, jag bajsar på mig bara jag går utanför dörren. för kallt, inte kul..om drygt 5 veckor drar jag till spanien!


Ragnar

Jag är trött
Går upp 5 varje morgon, vaknar av att ionel min personliga väckarklocka ringer och väcker mig den snällisen. tar tåget 7.40, kommer hem 16.30 om jag har tur. Idag hade jag tur. har varit en bra dag hittills.

harley wallbanger, screwdriver, fidel castro, sohopolitan och mycket mycket mer drinkar försöker jag lära mig ska kunna mer än 100 stycken efter min 20dagars utbildning. Det är sjukt mycket, inte bara recepten, de ska byggas/skakas/mixas/blendas/röras på ett särskilt sätt, garneras med olika frukter och bär och så vidare. Jag har en nyfunnen respekt för alla bartenders. Tekniken, snabbheten, minnet.

Just nu jobbar jag på min bounce med spritflaskan och freepouring.

Skriver test varje dag, fick tillbaka mitt första idag och självklart ett MVG! så mycket som jag pluggade till det. Jag gör inget annat, tänker inte göra något annat heller för jag ska bli bäst så är det bara. 

Idag fick vi provsmaka olika sorters vodka, gin, tequila och rom..ska ha prov på det imorgon så nu ska jag laga köttbullar sen sätta igång. ska lära mig 7 nya drinkar tills imorgon också. Det är svårt att få alla att sitta..

med risk att låta som en svenne vill jag avsluta inlägget med att klaga på vädret. Jag kan inte gå ut ens, mitt hår flyger och far, jag ser inget för allt hår i ansiktet, jag blåser bort, går in i folk..Idag råkade jag sparka till en liten ful unge..skönt





varför ska man tänka på nån annan än sig själv?

plugg, plugg, plugg. Imorgon har jag mitt första prov..ska kunna allt om glas, is, olika bartekniker, stängning av bar, öppning av bar, redskap, blandningsmetoder, drinkrecept..

dricker redbull och försöker hålla mig vaken har varit uppe sen 5 imorse..och ska upp 5 imorgon med..men måste plugga hela natten. Jag säger er de här veckorna kommer bli helt jävla sjuka och jag kommer bli en annan människa. det är roligt, som fan.


måste fylla fler hungriga magar

Jag är väldigt imponerad på mig själv. La mig tidigt för första gången på månader igår, klocklan 1. Vaknade klockan 5 prick. Och, fy fan. Vem fan går upp när det fortfarande är mörkt ute? Jag börjar ha lite förståelse för de som går upp vid 9, 10..men tidigare än så?

Ska bli en intressant månad..


finns mycket fetton

Vissa människor kan banta hur mycket dom vill och fortfarande se stora ut, för de har grov benstomme..jobbigt..


jag lovar jag kan fixa vem jag vill

Fy farao vad jag är trött. Igår var jag ute med min mamma/bästis och åt middag på tavernan. Åt jättegod mat, drack gott vin och fick smaskig efterätt från min mystiska beundrare i köket. Efter middagen träffade jag min armenier och såg på film, sen kom min lover och hämtade mig.
Jag är helt död i kropp och huvud. Var nere och fixade tågkort, tog ut pengar och trixa lite för morgondagen då jag börjar utbildningen. fick nyss mail om att de bytt lokal och skolan kommer nu hållas i blue moon bar på birger jarls gatan. shit vad det kommer kännas konstigt att inte vara ledig mer..

  NASTAROVIO!


crackhorer är vi allihopa allihopa allihopa

Igår blev det som vanligt ölrunda, från tavernan till sysslomannen till bowlaget till baren baren. Jag kände att nu får det vara nog med öl, beställde en cider..kändes bögigt. "jag" vann pengar också, 200 kronor. mer dricka till sofie. Träffade många skumma typer på baren baren, gamla gubbar som såg på en gång att jag var en slavisk slyna. Gamla människor är visa, jag blev förfrågad flera gånger "du är rysk va?" "du är tjeckisk va?" "du är polsk va?" "du är från balkan va?" När jag träffar unga människor brukar det låta såhär "Du är arab va?" "Du är kurd va?" "du är egyptier va?". privat efterfest, kom hem halv7 imorse. Totalt vänt på dygnet. Tur att min utbildning börjar på måndag, då kommer jag åka med 7.10 tåget varje morgon...snacka om skillnad.

Föresten kan jag inte prata svenska längre. Jag pratar så mycket andra språk att jag glömmer. På mornarna ser det ungefär ut såhär: jag blir väckt och pratar massa engelska i sömnen (IM TIREED!!! let me sleep mommy) och BARA engelska när jag är nyvaken, fattar ingenting annat. Mamma blir arg "SNACKA SVENSKA IDIOT!"
Jag går upp, seg i skallen och försöker prata svenska. Imorse lät det såhär:
"Jag volle inte äta nu. den där inte god den äcklig"

Ska käka frukost nu sen senare ska jag och mamma till tavernan och käka middag, ikväll blir det film mys med erik min crackhora. 

 

jag är också en crackhora, här blir jag spankad av min hallick alejandro.


Ni vet hur krångliga crackhorer brukar vara

dricker paris vin och sminkar mig, är på jävligt bra humör. Kan ju vara för att mitt liv leker, jag vinner och vinner och vinner och bara bra saker kommer till mig om och om igen. Kan inte be om mer. Tack.


när hela världen bara är en plåga då vill man droga och bli fett hög



Abstinens.
Hackar tänder, skakar, det kliar i mitt bröst.
De sliter i min hud, vill komma ut.

Vet du vad benzoabstinens är för något?
Jag trodde inte jag skulle drabbas så hårt, men här är jag nu..


this is my vietnam

Jag har en jävla beslutsångest. Vad ska jag göra. Vet inte. Det är stora beslut.

Det var mysigt att träffa Bassim och Sara idag, hade inte varit på storken på hur länge som helst, och fyfan vad jag inte gillar det stället längre. Eller..det var bara så snuskigt. Och rökrummet, förbannat jävla äckligt... Shoppade lite idag, en fin tröja från vero moda och ny concealer på make up store. Kände inte för att laga mat så köpte med mig äcklig middag hem, smakade bajs. Gick till mcdonalds med Erik och proppade i mig cheeseburgare. Nu mår jag bra, magen mår bra då mår Sofie bra. Ska ta ett bad nu och sen försöka sova. Imorgon ska jag fatta beslut, jag ska jag ska jag ska.

Och jag har hittat världens finaste, för ganska länge sen nu, men i mina ögon blir han finare för varje dag..fick ett fint armband i Paris som jag gått och kärat ner mig i, fina fina fina människa.

 

ska gå och sola imorgon..vad har hänt med mina pigment? Jag är blekare än någonsin, fast jag solat!




dumbass

granne - Vet du vem det här brevet är till? Det står bara Till Sofie? Vilken Sofie då? Konstigt..

confused

Jag är seg.

Paris var bästa på länge, var helt jävla döda när vi kom hem. Mina ben värker fortfarande och jag kan inte gå, enbart korta streckor långsamt och då går jag som forrest gump.

Igår drack vi öl och jag drack för många. Är seg idag, alltid när jag sover hos ionel vaknar jag jättetidigt (11) och kan inte somna om. Jag gillar inte det, jag vill sova till 13 minst. Nu är jag trött.

Börjar tveka på vad jag ska göra. förvirrad och helt jävla slut i skallen.

nu: fika med bassim



sexi


Paris



                      


au revoir

det blir ett jävla äventyr för oss inatt/imorgon. först ska vi inviga den nya gpsen och ta oss på egen hand till skavsta flygplats som tar drygt 2 timmar med bil. ionel kör - jag sover/sjunger/drar dåliga skämt. Vi åker hemifrån klockan 2, planet går kl 7..han vill ha god tid på sig, jag tror vi kommer komma dit kl 4 och lägga oss och sova på någon bänk. både jag och ionel är flygrädda så vi kommer supa oss fulla på planet dit och sitta och be till gud under hela resan..nädå, jag brukar bara be en ave maria sen är jag good to go. Väl framme måste vi ta oss in till paris på något sätt för flygplatsen är utanför. leta efter bussar eller ta en taxi beror på hur mycket papi vill spendera. Sen...Paris...vem vet vad som kommer hända. Jag vet bara att vi kommer ha sjukt kul

Nu ska jag bestämma outfit och fixa det sista


Paris

Jag älskar spontana överaskningar. På tisdag åker jag och ionel till Paris, som jag har längtat efter den staden..4 år sen sist nu. Vi ska gå på champs elysée, dricka kaffe på något mysigt fik, åka upp i eiffeltornet och supa oss aspackade och ta massvis med bilder. Det blir en spontanresa över dagen. iih är så lycklig. ska försöka hinna med lite shopping också om jag lyckas övertala bossen att gå i affärer. happy as hell nu.. Jag har världens snällaste goaste finaste och roligaste man som gör såna här saker för mig, det är lycka.


Thank you for the best day of my life

Try JibJab Sendables® eCards today!

Nas ne dagoniat





I always play with the knife..My mom says I should let go and let the others go free but I can't find rest and peace until I chop them..


she's so lucky

Känner mig rastlös..Har legat spikmatta och blekt tänderna idag, that's it..Har blivit medbjuden på ytterligare en resa. Livet är så sjukt jävla bra nu. Jag kan inte be om mer än vad jag har och jag har sån tur vad gäller allt för tillfället, ändå känns det som att det saknas något. Spelar ingen roll hur mycket pengar jag får, hur mycket jag får göra eller hur mycket jag shoppar..det saknas något och jag vet inte vad...jo jag vet.

Som att det är för lätt nu, jag behöver kämpa i mitt liv. Nu får jag allt serverat på ett fat. Jag blir uppvaktad, jag behöver inte kämpa för något. Jag vill inte leva ett sånt liv egentligen, förstår inte de som gifter sig rikt för att det ska bli "lätt"..man kan inte uppskatta pengar om man inte får kämpa för dom..Man slutar uppskatta allt. trust me.
Fast samtidigt som jag vet att jag inte kan leva såhär för alltid ska jag njuta för stunden, luta mig tillbaka och låta allt komma till mig.

Om en vecka börjar min utbildning då blir det lite kämpa i alla fall. Fan vad jag ska bli bäst, jag ska knäcka de andra så hårt. Bli polare med lärarna också skaffa kontakter;)



KOLLA min kropp var fett snygg för att jag drack RÖDVIN! vad hände med mig? Var ju en rödvinstjej, nu dricker jag bärs som en man och blir fetare för var dag som går..

fatso

All alkohol och all skräpmat och choklad har börjat göra min kropp..ful. Jag har utvecklat de såkallade "kärlekshandtagen" som jag absolut inte vill ha. Jag har även fått fet hy av all choklad och ölmage av all öl. Ska genast ta tag i detta.

Jag tycker om min kropp annars. Jag är ganska nätt och liten men med stor fin röv och sjysta meloner. Smala armar och ben, PLATT MAGE brukar jag också ha..nu känner jag inte igen min kropp i spegeln. Mamma säger att jag blivit kvinna MEN hon påpekade också att det inte skulle skada om jag började "röra på fläsket" lite mer. Hon har rätt. Jag är bara lat. Äter hellre än går till gymet, skyller på att det är dyrt att gymma och att mitt vardagliga liv ger tillräcklig träning, FEL. Det räcker inte att gå i trappor, promenader och ha sex. Det är bara ursäkter.

Imorgon ska jag gå och simma, har massa ggr kvar på mitt simkort. Har precis gjort min ansiktsbehandling med gurka. Ska röka mindre, ska dricka mindre alkohol kanske ingen alls och äta bättre mat. Grönsaker och kyckling är bra för hyn och kroppen. Coca cola och ostbågar är inte bra.

Såfort jag börjar tjäna pengar ska jag köpa ett gymkort. operation bikini 2010 på g nu..

Allvar, skärpning..Det här är viktigt. Viktigare än många andra saker. Så viktigt. Hälsan framför allt, jag ska dö snygg.

citat

"Providing no jobs and telling us stop the crime
is like beating a child and telling him not to cry.."


- Tanya Stephens


you came in with the breeze on sunday morning

Jag vill göra något stort. Jag vill göra förändring. Den här livsstilen passar inte mig, jag är menad för större saker. Jag kan om jag vill, jag måste bara figurera ut vad det är jag ska göra. Jag vill bli en sån person som kan sitta och berätta om sitt liv i timmar utan att det blir långtråkigt. Upplevelser, jag vet att jag har många för en 18åring, men inte tillräckligt många. Jag vill ha ut mer. Det ska jag också..vänta bara.. 

 

men kan ju inte ställa ifrån mig flaskan...

.

fuck me badly once, shame on you
fuck me badly twice, shame on me.


Jag konsumerar män och pengar

Jag älskar att shoppa. Jag älskar att shoppa impulsivt och spendera massa pengar som jag egentligen inte har. Jag älskar att vara stygg. Sprang runt på sthlms gator tills mina kassar blev så tunga att jag fick kramp i armarna, då åkte jag hem. Har shoppat 2 söta toppar, 2 blusar, en stickad tröja, ett par jeans & en ny mjukisdress. Känns bra, bra..



titta vad varmt och skönt det såg ut..och jag minns hur mycket jag svettades och klagade den dagen. FUCK ME


puke

Vaknade av att ionel kom förbi och lämnade lite blombuketter, vi har massa blommor här nu. Ska duscha och fixa mig sen ta mig iväg till sthlm och shoppa nödvändigheter som ny jacka, nya jeans, nya skor osv. vill köpa en hora också men har inte råd. gårkvällen spenderades på mitt nya favoritställe o´connors, som är så sjukt jävla underskattad. speciellt toaletten, den är underskattad. jag blev full efter 2 öl & en vodka redbull det är inte likt mig, men det är så jag vet att jag håller på att bli sjuk. Jag kan inte dricka alkohol..Kom hem inatt och proppade i mig massa mat och kaka och godis som jag sen spydde upp som en bulimiker, spy är så jävla värt.




han är min bror han skulle ge sitt liv för mig

och det är vad han gjort.

Jag är inne i en period, en märklig period och jag vill bara skriva som jag alltid gör, men finner inte inspirationen. Jag har massor utav känslor i mig som vill ut, men kan inte sätta orden rätt. Jag försöker, pifflar och pufflar men det blir fel och jag skriver utan att det känns bättre för jag får inte fram känslorna. Det här är inte bra för mig, jag blir galen när jag inte kan skriva. Vanligtvis skriver jag varje dag, flera gånger om dagen, jag skriver om allt, dikter, noveller och bara tankar och det blir skit bra men nu är allt bara fel. Jag kan inte.

Hatar det. Dricker bara och slänger bort mitt liv, eller? Jag vet ingenting. Är bara förvirrad. Vad ska jag göra? vart ska jag åka? Hur ska jag bete mig? Vem ska jag älska? Ska jag gå eller stanna, ska jag förklara eller ska jag hålla käften? vad är bäst?

Jag är svart som synden, jag försöker be men kan inte ens prata med Gud längre. Han lyssnar, men hör inte vad jag försöker säga. Jag vill något..

Jag hatar det. Men jag måste erkänna. Jag saknar dig. Jag saknar dig så jävla mycket och jag fattar inte varför. Jag tänker alltid på dig när saker blir svåra, för jag undrar hur det skulle blivit om jag klivit åt ena hållet istället för det andra. Gett mig till dig som jag var påväg att göra, jag var påväg att ge dig allt för den kärleken vi delade var så speciell jag har aldrig kunnat förklara för någon vad vi hade, våra samtal, den kopplingen vi fick. två främlingar som hittade varandra sådär vilsna och splittrade, lika trasiga och lika smutsiga..vi hittade varandra någonstans på vägen på en liten plats på jorden. Jag vet inte om jag kan sätta min fot där igen, du väntar nog fortfarande som du skrev, men jag kan inte. Något säger stopp i mig. Jag svarar inte ens när du ringer för din röst väcker alla minnen till liv, jag kan inte fatta att det redan gått ett år. Jag var ju din lilla fågel och du var min beskyddare..

Sofie behöver sömn. Sofie kan inte tänka klart. Men för att sova behöver man ett rent samvete, och en ren själ men jag är lika smutsig och svart som han. Fuck allt. Ge mig pillrena igen, de är de enda som förstår mig nu.

RSS 2.0